Boktips’ podcast: Hans Olav Lahlums favoritter

Brakdebutant Sam Lloyd, krimmaskinen Hans Olav Lahlum og en av verdens mestselgende thriller-forfattere David Baldacci er gjestene i denne ukas podcaster fra Boktips.

Estimert lesetid 2min
Portrett av Hans Olav Lahlum
Hans Olav Lahlum deler sine fem krimfavoritter i onsdagens episode av Boktips podcast.

Boktips’ podcast er i gang med sin sjette sesong, en krimspesial tatt opp under Krimfestivalen 2021. Vi slipper tre episoder i uka de neste par månedene, så det er bare å søke opp Boktips i podcast-appen og trykke ‘abonner’.

Denne uka kan du høre brakdebutanten Sam Lloyd i samtale med Asbjørn Slettemark, Hans Olav Lahlum fortelle om sine fem krimfavoritter og en av verdens mest solgte thriller-forfattere, David Baldacci.

Hør Boktips i din foretrukne strømmetjeneste:

Internasjonal bestselger

Sam Lloyd har debutert med et brak med Minneskogen som nå er ute på norsk. Det er en kritikerrost psykologisk thriller og en internasjonal bestselger.

Sam Lloyd er her i samtale med Aftenpostens krim- og film-ekspert Asbjørn Slettemark.

Lahlums krimfavoritter

Hans Olav Lahlum er en av Norges mest markante og produktive krimforfattere. Han kunne i høst feire tiårs-jubileum som krimforfatter med sin 10. krimroman om K2 og Patricia. Lahlum er ekspert på mye for eksempel sjakk og amerikanske presidenter, og også på krim. Her forteller om fem av sine favoritt-krimromaner

Thrillerkongen David Baldacci

David Baldacci er en av verdens mestselgende thriller-forfattere. Han har solgt over 150 millioner bøker og er utgitt i over 80 land. Baldacci regnes som actionthrillerens ubestridte mester. Hør David Baldacci i samtale med Aftenpostens krim- og film-ekspert Asbjørn Slettemark.