Feelgood-festkveld med stjerneforfattere

SkjønnlitteraturUnderholdningsromanerFeelgood-festkveld med stjerneforfattere

Torsdag 28. april er det duket for feelgood-feiring i ærverdige Rokokkosalen på Grand Hotel i Oslo. Bli med – helt gratis – når stjerneforfatterne Sarah Jio, Sofia Lundberg, Simona Ahrnstedt og Jorid Mathiassen inntar scenen med Kari Birkeland.

Estimert lesetid 3min
Collage med foto av forfatterne Sarah Jio, Simona Ahrnstedt, Jorid Mathiassen og Sofia Lundberg på en bakgrunn av blomstrende frukttre.
God stemning, bobler i glasset og møte med fire av våre største feelgood-forfattere er noe av det du kan vente deg av årets feelgood-festkveld – book billetter og begynn å glede deg allerede nå. (Foto: Rebecca Ellison/Kate Gabor/Viktor Fremling/Stig Jaarvik)

Vår i lufta og lysere dager. Tidspunktet på året er ikke tilfeldig valgt når Cappelen Damm, Bestselgerklubben og Kamille inviterer til feelgood-festkveld på Grand Hotel i Oslo.

Torsdag 28. april kan du i den flotte Rokokkosalen helt gratis oppleve tre stjerneforfattere fra utlandet – Sarah Jio, Sofia Lundberg, Simona Arhnstedt, i tillegg til vår ferske, norske forfatter Jorid Mathiassen, som selv i en årrekke har vært forlagsredaktør for feelgood-bøker.

Alle fire blir intervjuet av den kjente TV-profilen og programlederen Kari Birkeland. Det blir dessuten både enkel servering og goodiebag til alle fremmøtte.

NB! Selv om arrangementet er gratis, må du melde deg på og ha billett.

Disse fire forfatterstjernene møter du 28. april. Fra venstre: Sofia Lundberg, Jorid Mathiassen, Simona Ahrnstedt og Sarah Jio. (Foto: Viktor Fremling/Stig Jaarvik/Kate Gabor/Rebecca Ellison)

Sarah Jio – over en halv million solgte i Norge

Amerikanske Sarah Jio er journalist og internasjonalt bestselgende forfatter. Hun har skrevet elleve romaner, og bøkene hennes utgis i 30 land.

Også blant norske lesere gjør hun stor suksess. Til nå har hun solgt over en halv million eksemplarer av sine romaner her til lands, flere av titlene har ligget lenge på bestselgerlistene.

Sarah Jios nyeste roman Kjærlig hilsen fra London utkom i USA, Norge og en rekke andre land denne uka, til stor glede for fansen. Sarah Jio bor i Seattle sammen med sine sønner og sin ektemann. Dette er hennes tredje Norges-besøk.

Sofia Lundberg – sterkt om kjærlighet og tap

Sofia Lundberg regnes som en stor stjerne innenfor hjertevarme skandinaviske samtidsromaner. Hun brakdebuterte i 2017 med Den røde adresseboken, som ble en internasjonal suksess solgt til 36 land.

Lundberg hylles av anmelderne for sin evne til å ta leserne med på reiser i tid og rom, gjennom kjærlighet og tap. Hennes fjerde bok som nå er ute, Som en fjær i vinden, er en rørende hyllest til gamle vennskap, til barndomsminner, Paris og jazz.

Simona Ahrnstedt – den svenske feelgood-dronningen

Simona Ahrnstedt er en av Sveriges største forfattere av kjærlighetsromaner og feelgood, og har solgt 1,1 millioner bøker i Sverige. Hun debuterte i 2010 med en historisk romantrilogi, og i dag selges bøkene hennes i 23 land.

I Norge er hun nå aktuell med romanen Bare litt til, som handler om en ung kvinne som flytter fra Stockholm til et lite sted i Skåne. Her settes alle hennes fordommer om landsbygda på prøve. I tillegg forelsker hun seg hodestups i en mann som er både bonde og småbarnsfar …

Jorid Mathiassen – Lucinda Riley-redaktøren som selv ble forfatter

Jorid Mathiassen var redaktøren som fikk Lucinda Riley ut til norske lesere. I disse dager er hun selv klar med bok, til rosende ord fra anmelderne.

Der hvite liljer vokser er varm og dramatisk feelgood med historisk vri, satt til Nordlands-kysten i nåtid og under andre verdenskrig.

Jorid Mathiassen vokste opp på øya Dønna på Helgelandskysten, og bor nå i Oslo. Hun har hovedfag i nordisk språk og litteratur, og har de siste ti årene altså jobbet som forlagsredaktør, først i Cappelen Damm og nå i Bonnier Forlag. I tillegg til å være kjent som Lucinda Rileys norske redaktør, har hun tidligere også vært redaktør for bl.a. Sarah Jio og Sofia Lundberg.

Relaterte artikler