Last ned gratis Sirkus Pepperonini-aktivitetshefte

BarnebøkerBarn 2-4 årLast ned gratis Sirkus Pepperonini-aktivitetshefte

Til alle barneforeldre, hilsen en generøs forfatter: Her er et morsomt aktivitetshefte fra Sirkus Pepperoninis univers som kan lastes ned – helt gratis!

Estimert lesetid 2min
Illustrasjon fra Sirkus Pepperonini
I «Sirkus Pepperonini og hønsekanonen»er hønene i full sving med å lage show. (Illustrasjon: Camilla Victoria Storm)

Sirkus Pepperonini er et sirkus utenom det vanlige. Sirkusdirektør Pål-O Pepperonini har en gjeng fabelaktige høner, som kokkelerer, selger billetter, rigger sirkustelt, syr kostymer, henger opp plakater, utfører halsbrekkende kunster i manesjen, selger popcorn, og spiller poker når publikum har gått for dagen.

Det er Camilla Victoria Storm som står bak den fargerike fortellingen om det uvanlige sirkuset. Sirkus Pepperonini og hønsekanonen passer godt fra fem års-alder som høytlesningsbok, men også for de litt større barna som leser selv.

Aktivitetsheftet er fullt av morsomme oppgaver, som finn fem feil, fargelegging og tegn fra prikk til prikk, fra Sirkus Pepperoninis univers.

Her kan du laste ned aktivitetsheftet!

Illustrasjon: Camilla Victoria Storm

Et ellevilt sirkus

Historien om Sirkus Pepperonini og hønsekanonen er fargerik og humoristisk: i den møter vi en ambisiøs sirkusdirektør, Pål-O Pepperonini, og alle hønene hans.

Hvert år topper de seg selv, med et enda mer fantastisk nummer. Alt for at Pål-O Pepperonini skal bli årets sirkusdirektør og få midtsideoppslaget i sirkusdirektørenes eget magasin, Floss & Tights. I år har han fått en spesiallaget hønsekanon, men en mystisk pakke skaper nye utfordringer for sirkuset.

Her kan du bestille Sirkus Pepperonini og hønsekanonen!