Dette er Boktips LIVE | Info og program

UkategorisertDette er Boktips LIVE | Info og program

Boktips LIVE byr på gode samtaler med aktuelle forfattere én gang i måneden – helt gratis.

Estimert lesetid 3min
Logo: Boktips LIVE
Boktips LIVE byr på møter med kjente og nye forfattere i Cappelen Damm-huset, ca. én gang i måneden.

Boktips LIVE er et av Cappelen Damms mest poopulære arrangementer. Det er en form for mini-litteraturfestival med både kjente og helt nye forfattere fra mange forskjellige sjangre – alt på én kveld. Baren er åpen, og forfatterne signerer. Og det beste av alt? Det er helt gratis! Boktips LIVE finner som regel sted på onsdager eller torsdager, ca. hver tredje uke. Alltid i Halvbroren bokkafé i Cappelen Damm-huset.

Program | Boktips LIVE

Her er programmet for Boktips LIVE våren 2023.

Torsdag 2. februar: Kristian Klausen, Arild Stavrum, Marie Olaussen og Torkil Færø

Banner for Boktips LIVE, torsdag 2. februar 2023

På sesongens første Boktips LIVE slår vi på stortromma og har med oss Kristian Klausen, Arild Stavrum, Marie Olaussen og Torkil Færø. Meld deg på arrangementet på Facebook her!

Kristian Klausen er aktuell med romanen Fra en russisk skrivemaskin. Som i flere av Klausens siste romaner, er Drammen nok en gang i begivenhetenes sentrum, der KGB-agenten Mikhail Alekhin ankommer i august 1971. Han har overvåket sovjetiske forfattere, malere og journalister i tjue år. Oppdraget i Norge er å finne en dissidentforfatter som har gått under jorden, og iverksette et attentat. 

Arild Stavrums Siste mann på rygg er en heftig fortelling om menn på matta i farlig kamp, og en engasjerende roman om bryting og den enorme viljen til å vinne.

Marie Olaussen, forfatter av «Hvordan bli rik på et år» er endelig tilbake – denne gangen med tidenes sparetipsbok: «Jakten på tusenlappene – mine beste sparetips».

Torkil Færøs Pulskuren har ligget godt plassert på bestselgerlistene de siste ukene. Vil du vite hvordan du kan få mer viljestyrke, overskudd og energi? Hvor mye akkurat du tåler eller trenger å trene, sove og spise, og hvordan du kan forebygge alvorlig sykdom? Med «Pulskuren» og en pulsklokke eller mobil som guide kan du oppnå alt dette!

  • Cappelen Damm-huset, Akersgata 47/49.
  • Dørene åpner 17:30. Programstart 18:00.
  • Baren er åpen.

Meld deg på arrangementet på Facebook her!

Dette er Boktips LIVE

  • Sted: Cappelen Damm-huset, Akersgata 47/49
  • Tid: Onsdag eller torsdag, ca. én gang i måneden
  • Inngang: Gratis

Tidligere Boktips LIVE som video og podcast

Boktips LIVE har blitt avholdt ca. én gang i måneden siden 2019. Hver Boktips LIVE-kveld er Halvbroren bokkafé full av bokelskere og aktuelle forfattere. Knut Gørvell er programleder og intervjuer forfatterne på scenen. Ofte inviterer vi musikalske gjester, blant dem: Mathias Eick, Bjørn Tomren, Hilde Lousie Aabjørnsen og Knut Reiersrud.

Boktips LIVE blir filmet og intervjuene blir lagt ut her på boktips.no i etterkant av arrangementet.

Her kan du se tidligere intervjuer med kjente skjønnlitterære stjerner som Vigdis Hjorth, Lars Saabye Christensen, og Roy Jacobsen, samt sakprosaforfattere som Ella Marie Hætta Isaksen, Dag O. Hessen, eller Tinashe Williamson, for å nevne noen.

Intervjuene kan du også høre som podcast.

Hør Boktips’ podcast i din foretrukne strømmetjeneste: