Ny krimspesial fra Boktips’ podcast

Podcasten Boktips er tilbake med sjette sesong og forfatterintervjuer fra Krimfestivalen 2021. Harlan Coben, Karin Fossum og Lars Kepler er først ut.

Estimert lesetid 2min
Harlan Coben
Nå kan du høre forfatterintervjuene fra Krimfestivalen 2021 som podcast! I de tre første episodene møter du Harlan Coben, Karin Fossum og Lars Kepler. (Foto: Claudio Marinesco)

I Boktips’ podcast hører du samtaler med alle de mest aktuelle forfatterne. Fem sesonger på litt over ett år er sjansene gode for at du finner din favorittforfatter blant episodene. Nå er sesong 6 her, en krimspesial tatt opp under Krimfestivalen 2021. Vi slipper tre episoder i uka de neste par månedene, så det er bare å søke oss opp i podcast-appen og trykke ‘abonner’.

De tre første episodene er ute nå, og byr på intervjuer med Lars Kepler, Harlan Coben og Karin Fossum.

Hør Boktips i din foretrukne strømmetjeneste:

Nordens best populære krimforfatter

Lars Kepler er Nordens klart mest populære forfatter, bare at han ikke eksisterer. Ekteparet bak pseudonymet, Alexander Ahndoril og Alexandra Coelho Ahndoril, har satt en ny standard for rå psykologisk krim, og bøkene med kriminaletterforskeren Joona Linna har solgt over 1,5 millioner bøker i Norge.

Her er ekteparet Ahndoril i samtale med Knut Gørvell, der de forteller om sin siste krim Speilmannen, og avslører at de er godt i gang med neste bok om Joona Linna.

En amerikansk legende

Harlan Coben er en av verdens mestselgende krimforfattere, og mange av hans bøker er nå suksesser som TV-serier både på Netflix og NRK. Coben er en ekspert på spennende historier, og bøkene hans minner på mange måter om Jo Nesbø.

Her møter du ham i en eksklusiv samtale med Aftenpostens krim- og filmekspert, Asbjørn Slettemark.

Dronningen av psykologisk krim

Karin Fossum er en av Europas mest bejublede krimforfattere. Med sin dype psykologiske innsikt har Karin Fossum gjort Konrad Sejer-serien til allemannseie. Hennes siste krim, Bakom synger døden, fikk terningkast 6 i samtlige aviser, og er nå tilgjengelig som pocket.

Her er hun i samtale med sin redaktør Kari Joynt.