I Lucy Dillons nye kjærlighetsroman er tvilen hovedperson

UnderholdningsromanerUnderholdningsromanerI Lucy Dillons nye kjærlighetsroman er tvilen hovedperson

Hvor godt må man kjenne hverandre før man kan satse for alvor? Og når er det for sent å trekke seg? I «Leksjoner i kjærlighet» er nyforlovede Jeannie i ferd med å få kalde føtter.

Estimert lesetid 3min
Foto av boka "Leksjoner i kjærlighet" av Lucy Dillon stående på et bord med grønn plante.
Lucy Dillon er en av de mest populære forfatterne innenfor den britiske feelgoodsjangeren. (Foto: Åsmund Holien Mo)

Jeannie har alltid drømt om å bli forelsket. Nå får hun endelig oppleve den heftige romansen hun har ønsket seg! Dan er kjekk, han er utdannet dyrlege, og han har fridd til henne på Brooklyn Bridge i New York. Hva kan gå galt?

For Jeannie i ukas feelgood, Leksjoner i kjærlighet, tårner spørsmålene seg opp etter at hun er blitt forlovet. For når vet man at man har funnet «den store kjærligheten»? Og finnes den egentlig?

Lucy Dillon er en av de mest populære forfatterne innenfor den britiske feelgoodsjangeren, og bøkene hennes blir lest og elsket over hele verden.

Kjøp Leksjoner i kjærlighet som e-bok.

En annerledes kjærlighetshistorie

– Det som i mine øyne er fascinerende med denne boken, er at kjærlighetshistorien ikke går den veien man forventer i det hele tatt, sier Oda Skard, redaktør for Leksjoner i kjærlighet.

Jeannie kan nesten ikke tro at hennes nye liv faktisk er virkelig, og må stadig klype seg i armen. Men på vei til bryllupet klarer hun ikke å riste av seg en trykkende følelse i brystet. Er det bare kalde føtter, eller skjer ting litt for fort?

– Når bryllupet nærmer seg, og Jeannie begynner å få kalde føtter, tør hun ikke si noe. For det er virkelig ikke noe galt med Dan. Han er verdens snilleste. Så hvorfor skal hun tvile? Og når er det for sent å trekke seg? Hun elsker Dan og vil ikke akkurat forlate ham ved alteret, men innerst inne vet hun at hun ikke vil gifte seg med ham heller, forteller Skard.

Ekte, hjerteskjærende – jeg elsket den.

Katie Fforde, forfatter av En sommer ved havet

Landsbyliv og romantikk

Landsbyliv, søte hunder og romantikk er faste innslag i Dillons bøker, og Leksjoner i kjærlighet er intet unntak.

Lucy Dillon bor selv i en liten landsby utenfor Hereford i England med to basset-hunder, og handlingen i bøkene hennes er satt til Longhampton: en fiktiv landsby med en hundegård, små kafeer og et kunstgalleri.

– Lucy Dillons varme fortellerstemme og det at handlingen er lagt til en idyllisk landsby, gjør dette til en deilig virkelighetsflukt om det å utvise mot og å følge hjertet, sier Skard.

Kjøp Leksjoner i kjærlighet som e-bok.