Lucy Dillon skriver varmt om vennskap i sorgen

SkjønnlitteraturUnderholdningsromanerLucy Dillon skriver varmt om vennskap i sorgen

I bestselgeren «Alt jeg ønsket meg» av Lucy Dillon oppstår et uventet vennskap mellom fireårige Nancy og hennes tante. Begge bærer de på hver sin sorg.

Estimert lesetid 2min
Lucy Dillon får skryt fra selveste Jojo Moyes for sin nyeste bok «Alt jeg ønsket meg». (Foto: Åsmund Holien Mo)

Flere av dere husker sikkert den forrige boka av Lucy Dillon på norsk, livsbejaende Der lyst slipper inn? Nå er hun klar med Alt jeg ønsket meg – en hjertevarm fortelling som gir oss troen på at livsendrende vennskap kan oppstå uventet, selv når man er i dyp sorg.

Forfatter Jojo Moyes er en av dem som har latt seg begeistre av Alt jeg ønsket meg. Hun karakteriserer boka slik: «Bittersøt, nydelig og til slutt forløsende, den typen bok som gjør at du ønsker å leve ditt eget liv på en bedre måte.»

Barn og voksen finner livshåp i hverandre

Nancy i Alt jeg ønsket meg er fire år og snakker hele tiden. Men en dag endrer alt seg. Foreldrene skal skilles, faren flytter ut og Nancy slutter å snakke.

Eva er Nancys tante, og sakte, men sikkert, blir hun kjent med den lille niesen sin, som fortsatt ikke sier et ord. Eva og Nancy bærer på hver sin sorg, men det gryende vennskapet gjør at de finner trøst og nytt livshåp i hverandre.

Kjøp Alt jeg ønsket meg som e-bok her

Bittersøt, nydelig og til slutt forløsende, den typen bok som gjør at du ønsker å leve ditt eget liv på en bedre måte.

Jojo Moyes om Alt jeg ønsket meg av Lucy Dillon

Engelsk landsbyliv

Britiske Lucy Dillon har vunnet flere Romantic Novel-priser for sine bøker i hjemlandet. Handlingen i romanene hennes er satt til Longhampton, en fiktiv landsby med en hundegård, små kaféer og et kunstgalleri. Selv vokste Dillon opp i Cumbria i England. Hun studerte engelsk ved Cambridge, og arbeidet mange år i bokbransjen før hun ble forfatter på heltid.

Lucy Dillon – Alt jeg ønsket meg

SkjønnlitteraturLucy Dillon – Alt jeg ønsket meg
Estimert lesetid under 1min
Omslaget til boka "Alt jeg ønsket meg" av Lucy Dillon
«Alt jeg ønsket meg» av Lucy Dillon