Snorre Valen: – Utøya-overlevende må bekrefte de beste sidene ved oss som samfunn

Boktips’ podcast er tilbake med en syvende sesong. I de fem første episodene hører du blant annet Snorre Valen, Synne Sun Løes og Emely Benedicte Kahrs.

Estimert lesetid 2min
Snorre Valen
Snorre Valen er tidligere stortingsrepresentant og nestleder i SV. Han er nå politisk redaktør i avisa Nidaros, og aktuell med boka «Utøyakortet», som tar et oppgjør med den kalde skulderen AUF møtte så snart de begynte å snakke om politikk etter 22. juli. (Foto: Emil Tanem)

I sesong syv av podcasten vår har du sjansen til å få med deg forfattersamtalene fra våre live-arrangementer – selv om du gikk glipp av kvelden. Episodene er tatt opp under Boktips-lørdag, Boktips LIVE eller lanseringsarrangementer i forbindelse med bøkene. Vi slipper fem episoder i uka fremover, og nå er de første fem episodene ute.

Gert Nygårdshaug prater med Anders Heger om sin siste bok Den grønne øya, og Snorre Valen som står bak Utøyakortet forteller hvorfor han har skrevet et personlig og politisk anklageskrift mot den norske offentlighetens manglende evne til å ta tak i de ubehagelige følgene av 22. juli.

Forfatter Emely Benedicte Kars, som er aktuell med romanen Du husker ikke dette, intervjues av redaktør Kari Joynt, og Hans Olav Lahlum har med seg en hel haug gjester for å diskutere krim, andre verdenskrig og sin siste bok Sneen var ren.

I femte episode hører du et Synne Sun Løes prate om sin siste bok, Sinnapsykologen, som har gjort stor suksess hos anmeldere og lesere.

Meld deg på neste Boktips LIVE her!

Episode 1: Boktips med Gert Nygårdshaug

Episode 2: Boktips med Snorre Valen

Episode 3: Boktips med Emely Benedicte Kars

Episode 4: Boktips med Hans Olav Lahlum og gjester

Episode 5: Boktips med Synne Sun Løes