Fra «håper det var verdt det» av Alexander Fallo

LyrikkLyrikkFra «håper det var verdt det» av Alexander Fallo

Alexander Fallo var en Norges mestselgende poeter i fjor. Ukas dikt er hentet fra hans nye diktsamling som kommer snart, «håper det var verdt det».

Estimert lesetid 2min
Foto av en hånd som holdes på et vindu, det regner på utsiden.
Diktene i Alexander Fallos nye samling kretser rundt et par og er en historie om sex, savn og svik, men også om det som kanskje kan være kjærlighet. Hvordan kan man vite om den reisen man er på egentlig bare er en flukt? (Foto: Unsplash)

Alexander Fallo har raskt inntatt posisjonen som en av Norges mest populære poeter. I over sju år har han publisert dikt på Instagram, hvor han har over 20.000 følgere. I fjor debuterte han i bokform med samlingen du fucker med hjertet mitt nå som ble en av årets best solgte lyrikksamlinger.

Nå følger Alexander Fallo opp suksessen med diktsamlingen håper det var verdt det. Universet og stilen er fortsatt «fallosk», men denne gang er innholdet mer maksimalistisk og hektisk. Diktene sier hei til beatpoetene, og kretser rundt et par der umulig kjærlighet, flukt, flyplasser, dommedagsprofitører, sex, drugs og RnB er er noe av det vi møter på reisen.

Håper det var verdt det kommer for salg 6. mai. Bestill signert eksemplar her!

Fra «håper det var verdt det»

hvordan kunne dette skje
lurer sikkert noen på
ikke jeg og ikke du vi vet
skjelettene i skapet
ligger stablet som i
massegraver
gjemt men ikke glemt
fortrengt men ikke fordøyd
i krig og kjærlighet er alt lov
killing in the name of
jeg dro
du dro
det sies at når man reiser fort nok
henger sjelen igjen
det tror jeg ikke noe på

Kjøp håper det var verdt det som e-bok her

– Jeg kan gå veldig kjapt inn i alvoret, men jeg kan også gå veldig kjapt ut av det og være morsom, sier Alexander Fallo her om seg selv.