Hun bruker eteriske oljer på kontoret og fødestua. Her gir hun en innføring i oljenes verden

Med boka «Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn», vil Gry Hammer lære bort hvordan du kan ta fordel av eteriske oljer i ditt liv.

Estimert lesetid 2min

Har du hørt om eteriske oljer, men er usikker på hva de er? Eller bare lurer du på hva de kan være godt for? Kan du tenke deg å lage helsefremmende oljeblandinger til deg selv og hjemmet ditt?

sin nye bok deler Gry Hammer sin erfaring og kunnskap. Forfatteren gir praktiske råd om hvordan hun bruker de eteriske oljene i hverdagen, enten det er i pleiende og nærende kremer eller som tilskudd til familiens husapotek.

Boka Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn gir deg oppskrifter på oljeblandinger mot blant annet forkjølelse, eksem, urolig søvn, hodepine og tannverk og for blankt hår og sunn hud og økt velvære. Oljene kan brukes i desinfiserende rengjøring og i varmende, beroligende drikker.

I forbindelse med boken har Hammer også laget en liten video-serie, slik at du lett kan komme inn i de eteriske oljenes verden.

Se videoene under!

Hva er eteriske oljer?

Det finnes utrolig mange forskjellige eteriske oljer, og det kan være fort gjort å bli forvirra. Her forklarer Gry Hammer hva de eteriske oljene er, hva de kan brukes til og hvordan de har vært med henne gjennom sitt eget liv.

Slik lager du din egen oljeblanding

Å lage sin egen oljeblanding trenger ikke være vanskelig. Blandingene kan tilpasses de fleste anledninger. Her viser Hammer en grunnoppskrift på en oljeblanding.

Slik bruker du en duftspreder / diffuser

En duftspreder, eller diffuser, fordeler gode dufter og aromaer i hele rommet. På den måten kan du la de eteriske oljene henge i lufta og gi en behagelig følelse av å være i rommet. Her viser Hammer hvordan hun bruker sin duftspreder, hvor mye oljer man skal oppi og hvor lenge en burde la den stå på.