Boktips’ podcast: Hør Hans Olav Lahlum og Christian Borch

Presidenter og konger er tema når Hans Olav Lahlum og Christian Borch prater om bøkene sine i denne episoden av Boktips’ podcast.

Estimert lesetid 2min
Fotokollasj av Christian Borch og Hans Olav Lahlum

Presidentvalget i USA spisser seg til, og i dagens episode av Boktips’ podcast forteller Hans Olav Lahlum om sin dobbeltbiografi Trump, Biden og slaget om USA. I tillegg blir det royal stemning når kongen av Dagsrevyen, Christian Borch, forteller om sin biografi om Kong Harald V, «Konge for sin tid». 

Hør Boktips i din foretrukne strømmetjeneste:

En oversikt over alle episodene i podcasten, finner du her:

Dobbeltbiografi om Biden og Trump

Alle valg blir kalt det viktigste noensinne, men i år er det kanskje mer sant enn vanlig. Hans Olav Lahlum er et oppkomme av kunnskap om amerikanske presidenter og valg. I dagens episode forteller han om høstens bok Trump, Biden og slaget om USA.

I boka kommer man tett inn på begge de to kandidatene og deres lange vei til toppen av den amerikanske politikken. Boka er også full av innsikt i hva som skjedde ved forrige valg, samt mulighetene fremover.

Har du lyst til å være den som forutser vinneren og kommer med de skarpeste analysene på valgvaken, er dette boka for deg.

En konge skriver om en annen

Christian Borch er kjent for mange som kongen av Dagsrevyen. Nå har NRK-veteranen satt seg ned og skrevet om en annen konge: Nemlig Harald V.

Boka Konge for sin tid forteller om kongehusets rolle og om kong Haralds liv fra den usikre prinsen og fram til dagens folkekonge.