Ta quizen: Hvem er du i «Vidunderlege Vera»?

SkjønnlitteraturUnderholdningsromanerTa quizen: Hvem er du i «Vidunderlege Vera»?

Er du søvnløse Renate med barnevogna, den laksegale svensken, bonden Ivar, bakeglade tante Margit eller smådesperate Vera? Ta testen og se hvem du ligner mest på i herlige, humoristiske «Vidunderlege Vera»!

Estimert lesetid 2min
Foto av boka "Vidunderlege Vera" av Siri M. Kvamme
Persongalleriet i Siri M. Kvammes «Vidunderlege Vera» har både sjarme og varme, og flere av dem har nok fellestrekk med noen du kjenner. Sjekk hvem du selv ligner mest på! (Foto: Åsmund Holien Mo)

Bli med til den søvnige, lille industribygda Vrangdal, hvor smådesperate Vera finner ut at det er på høy tid å reise både kjerringa og bygda med hvite løgner, kløkt og kvinnelist.

Vidunderlege Vera av Siri M. Kvamme er en roman full av liv og lyst, kjærlighet og løgner, humor og varme, rør og opprør, latter og reinspikka desperasjon.

På tide med forandring

I den lille bygda Vrangdal sitter Vera i billettluka i den lokale svømmehallen og håper at noen i kommuneadministrasjonen skal dø. Eller gå av med pensjon. Gjerne det siste. Hun er ikke ondskapsfull, bare desperat – for når skal det egentlig bli en stilling ledig? Har hun ikke høyere utdanning, kanskje? Og er hun ikke både modig og handlekraftig så det holder?

Riktignok er Vera nyskilt, og riktignok har eksmannen Stig allerede fått ny dame, ny unge og flyttet inn i et flunkende nytt hus rett nedi veien. Men den nye kona ser da ganske ulykkelig ut, gjør hun ikke? Og den svenske lakseforskeren som har flyttet til bygda, han har da et godt øye til Vera?

Det er på tide med forandring.

Hvem er du i Vidunderlige Vera? Ta quizen!