Boktips’ podcast: Norsk mestermøte

Ukas podcast fra boktips byr på svenske Mikaela Bley, og de norske mesterne Hanne Kristin Rohde, Torkil Damhaug, Tom Egeland og Hans Olav Lahlum.

Estimert lesetid 2min
Portrett av Hanne Kristin Rohde og Torkil Damhaug
Få med deg det norske mestermøtet mellom Hanne Kristin Rohde og Torkil Damhaug i ukens podcast.

Boktips’ podcast er i gang med sin sjette sesong, en krimspesial tatt opp under Krimfestivalen 2021. Vi slipper tre episoder i uka hele våren, så det er bare å søke opp Boktips i podcast-appen og trykke ‘abonner’.

Denne uka kan du høre Mikaela Bley, en av de nye store innen svensk krim, de norske mesterne Hanne Kristin Rohde og Torkil Damhaug, og Tom Egeland og Hans Olav Lahlum.

Hør Boktips i din foretrukne strømmetjeneste:

Journalist som detektiv

Mikaela Bley har selv bakgrunn fra media, og hun er regnet som en av de nye store i svensk krim med sine bøker med krimreporteren Ellen Tamm i hovedrollen.

Her er Mikaela Bley i samtale med redaksjonssjef Mariann Fugelsø Nilssen.

Norsk mestermøte

Politikjendisen Hanne Kristin Rohde som også er kjent fra TV2 s program Åsted Norge, har skrevet en rekke populære krimromaner med utgangspunkt i sin tid i politiet. Torkil Damhaug er med i den eksklusive klubben som har mottatt norsk krims viktigste krimroman-pris, Rivertonprisen, to ganger. Han skriver ypperlige psykologiske thrillere.

Her er Hanne Kristin Rohde og Torkil Damhaug i samtale med den kjente journalisten og TV-programlederen Kari Birkeland.

Favoritt-mordmysterium

Tom Egeland er en av Norges ledende krimforfattere. Hvert år på Krimfestivalen møter han noen av de mest sentrale krimforfatterne. Hans Olav Lahlum er en av Norges mest markante og produktive krimforfattere. Han kunne i høst feire tiårs jubileum som krimforfatter med sin 10. krimroman om K2 og Patricia.