Boktips’ podcast: Fra krimforfatterskolen til krimdebutant

Ukas podcast fra boktips byr på det britiske stjerneskuddet Cara Hunter, krimdebutantene Ellen G. Simensen og Hanne Gellein og C. J. Tudor.

Estimert lesetid 2min
portrett av Ellen G. Simensen, Hanne Gellein og Sarah Natasha Melbye
Ellen G. Simensen og Hanne Gellein debuterte som krimforfattere i fjor høst etter å ha gått på Cappelen Damms krimforfatterskole.

Boktips’ podcast er i gang med sin sjette sesong, en krimspesial tatt opp under Krimfestivalen 2021. Vi slipper tre episoder i uka hele våren, så det er bare å søke opp Boktips i podcast-appen og trykke ‘abonner’.

Denne uka kan du høre det nye britiske stjerneskuddet Cara Hunter, krimdebutantene Ellen G. Simensen og Hanne Gellein og C. J. Tudor, vinneren av Gullkulen.

Hør Boktips i din foretrukne strømmetjeneste:

Det nye britiske stjerneskuddet

Cara Hunter er en av de nye stjernene i britisk krim. Hun skriver uforutsigbare psykologiske thrillere.

Her er Cara Hunter i samtale med den kjente radiojournalisten Hilde Sandvik som bl.a. leder NRK programmet «Norsken, svensken og dansken».

Fra krimforfatterskolen til krimdebutant

Ellen G. Simensen og Hanne Gellein er to knallsterke krimdebutanter som har gått Cappelen Damms Krimforfatterskole og debuterte med krimromaner i fjor. Begge romanene fikk veldig gode kritikker, og de er nå solgt til flere land.

Her er Ellen G. Simensen og Hanne Gellein i samtale med krimeksperten og tidligere TV-programleder Sarah Natasha Melbye.

Vinner av Gullkulen

C.J. Tudor fikk Gullkulen, prisen for beste oversatte krimroman, i Norge i 2018 for Krittmannen. Den gjorde henne til en av de store stjernene på den internasjonale krim-himmelen. Nå er Tudor aktuell med et nytt psykologisk drama, De andre, som bryter nye grenser. Den kommer ut i mai.

Her er C.J. Tudor i samtale med den kjente journalisten og TV programlederen Kari Birkeland.