Derfor bør du lese «Naturmannen og jeg»

Dokumentar og samfunnUkategorisertDerfor bør du lese «Naturmannen og jeg»
Estimert lesetid 3min

Naturmannen og jeg – han lovet meg aldri gull, bare grønne skoger gikk rett til topps både hos anmelderne og leserne – og var på bestselgerlisten. Har du ikke fått med deg årets morsomste, mest rørende og herlig selvutleverende samlivsbok, gir vi deg et knippe gode grunner her! Vi garanterer store smil, hysterisk latter og noen tårer i øyekroken med denne boken i feriebagasjen.

UTE: Dette er boka du skal lese i 2017

Fjellfant eller tilfeldig gissel under samme tak: Skal du lese én bok i år så la det være denne. (…) Mellom permene i «Naturmannen og jeg» venter skarpe observasjoner, dype refleksjoner og klokkeren samfunnsanalyse – servert i ei språkdrakt som får den mest glorete Gore-Tex til å blekne.

Fra (bokstavelig talt!) stabilt sideleie har friluftsfrue Lene Julsen levert et verk som bør bli pensum på ethvert samlivskurs, bestselger som selvhjelpsbok, og obligatorisk veiviser til friluftslivet for fjellfanters urbane livsledsagere. (…) Der tidligere drypp har vært spastisk morsom raljering rundt samlivet med Naturmannen, toppes boka med en overraskende, leseverdig og lærerik sjelegransking av de to hovedpersonene – med funn mange UTE-lesere ventelig vil kjenne seg igjen i. Sigurd Rønningen, UTE-magasinet

The Girl Who Reads: Jeg er fan!

Naturmannen og jeg
SOMMERLEKTYRE: Naturmannen og jeg gir deg en hysterisk og rørende skildring av hvordan det er å leve med en som deler en annen lidenskap enn deg selv.

«Kombinasjonen av det hysterisk morsomme og det alvorlige, samt et plettfritt skrivespråk, gjorde boken til en sekser for meg. Jeg anbefaler boken til både kvinner og menn, og til både unge og voksne. Jeg håper Lene Julsen skriver flere bøker, for jeg er fan!»

Les hele anmeldelsen her!

Camilla Aarøen, bloggen The Girl Who Reads

VG: Herlig sjarmerende


«Det er noe herlig sjarmerende over Lene Julsens tekster, der hun kjemper sitt livs kamp med og mot naturen, ala naturmannen. (…) En leser får mang en god latter i hverdagens bestrebelser mellom kvinnen og Naturmannen.

(…) Lene Julsens styrke er og blir korte, pregnante tekster, gode oneliners – med humor, selvironi, selvutlevering, utlevering av livsledsageren og livet de lever. Hun er på et vis øyeblikkets mester, en mester i å spidde hverdagen og samlivet mellom naturmann og kvinne.»

Les hele anmeldelsen her!

Guri Hjeltnes, VG

LES OGSÅ: Fordeler og ulemper med å være dama til Naturmannen!

Valle: Jeg har fullstendig girlcrush på Lene

I natt på jobb ble jeg ferdig med denne lille perlen av en bok, og jeg har fullstendig girlcrush på Lene. Hun skriver sånn at jeg hyler av latter, og blir rørt inn til rota av gjenkjennelig sårbarhet og egen usikkerhet. Sånne leseropplevelser er gull verdt fordi man sitter igjen og føler seg litt mindre alene i verden. Takk Lene, jeg digger deg så sykt! Les boka!

Marthe Valle, sanger og låtskriver

Språkvasker: Knallsterk lesning!

«Boka er knallsterk lesning. En pageturner som veldig mange kan bli sugd inn i. Jeg er dypt imponert over det jeg leser. Lene skriver så drivende, så elegant, så fandenivoldsk og så rørende (…). Virkelighetslitteratur som virkelig er virkelig.»

Haakon Larsen, språkvasker

I magasinet UTE (utgis av Fri Flyt AS), som er i salg 18. mai, kommer det en glitrende anmeldelse av Naturmannen og jeg – Han lovet meg aldri gull, bare grønne skoger. Følg med!

Sjekk ut det fantastiske klippet der Lene «bryter seg» inn i Naturmannens aller helligste rom …