Lucinda Rileys «Sommerfuglrommet» er endelig ute i pocket

SkjønnlitteraturUnderholdningsromanerLucinda Rileys «Sommerfuglrommet» er endelig ute i pocket

Ukas feelgood er storslåtte «Sommerfuglrommet», den nyeste av bestselgerdronning Lucinda Rileys frittstående romaner.

Estimert lesetid 2min
Omslag for Sommerfuglrommet
Et herskapelig hus, en eventyrlig barndom og en ødeleggende hemmelighet – «Sommerfuglrommet» har alle ingrediensene og kvalitetene Lucinda Rileys lesere elsker. (Foto: Åsmund Holien Mo)

Lucinda Riley gjør ikke bare suksess hos både lesere og anmeldere med sin serie De syv søstre. Hun har også skrevet en rekke frittstående romaner, og faktisk har de, alle som én, nådd bestselgerlista her i Norge. Det hersker altså ingen tvil om at norske lesere har fått en favoritt i Lucinda Riley.

Sommerfuglrommet gikk rett til topps på listene da den kom før sommeren i fjor, og nå er den ute i pocket!

Foto av forfatter Lucinda Riley i forbindelse med lanseringen av boka Sommerfuglrommet
Lucinda Riley har med sine underholdningsromaner blitt en av de mest leste forfatterne i Norge. På sju år har hennes bøker totalt solgt over 1,2 millioner eksemplarer her i landet, og 15 millioner på verdensbasis. Foto: Roni Rekomaa/Lehtikuva

Familiehemmeligheter, tapt kjærlighet og nye sjanser

Et herskapelig hus, en eventyrlig barndom og en ødeleggende hemmelighet – Sommerfuglrommet har alle ingrediensene og kvalitetene Lucinda Rileys lesere elsker.

I boka blir vi kjent med Posy Montague og hennes familie. Posy bor fortsatt på familiens vakre eiendom, Admiral House, der hun tilbrakte en lykkelig barndom og fanget sommerfugler sammen med sin kjære far. Her oppdro hun også sine egne barn. Til tross for de gode minnene og den praktfulle hagen hun har anlagt, er huset i ferd med å forfalle. Posy vet at tiden er inne for å selge.

Så dukker plutselig Freddie, hennes store ungdomskjærlighet, opp. Posy har allerede nok bekymringer. Sønnen Sam mislykkes som forretningsmann og yngstesønnen Nick er plutselig tilbake etter ti år i Australia. Posy er derfor skeptisk til Freddies fornyede interesse, men det hun ikke vet, er at både han og Admiral House skjuler en ødeleggende hemmelighet.

15 millioner solgte bøker

Lucinda Riley ble født i Irland. Etter en tidlig karrière som skuespiller, skrev hun sin første bok 24 år gammel. Bøkene hennes er siden oversatt til nær 40 språk, og har solgt over 15 millioner eksemplarer på verdensbasis. Hun har vært på bestselgerlistene til både New York Times og Sunday Times.

Lucinda Riley – Sommerfuglrommet (pocket)

SkjønnlitteraturUnderholdningsromanerLucinda Riley – Sommerfuglrommet (pocket)
Estimert lesetid under 1min
Omslaget til boka "Sommerfuglrommet" av Lucinda Riley
«Sommerfuglrommet» av Lucinda Riley