SE VIDEO: Lucinda Riley om «Den savnede søsteren»

I dette lanseringsintervjuet snakker Lucinda Riley om «Den savnede søsteren», og avslører litt om hva hun har begynt å skrive på nå.

Estimert lesetid 3min

I intervjuet over kan du se feelgood-dronning Lucinda Riley fortelle om sin helt ferske Den savnede søsteren, den syvende boka i «De syv søstre», serien som hundretusener av norske lesere elsker. Hun avslører litt om hvem den savnede søsteren er, hvorfor søstrene må reise jorda rundt for å finne henne og også litt om hvor hovedhandlingen utspiller seg.

Får du ikke opp videoen over? Fortvil ikke, du kan også se den på Facebook – klikk her!

Det store spørsmålet om hva som skjer med søstrene nå vil også bli avslørt, for hva skal Lucinda Riley skrive etter denne boka?

Unik suksess

Lucinda Riley ble født i Irland, og etter en tidlig karriere som skuespiller, skrev hun sin første bok 24 år gammel. Bøkene hennes er siden oversatt til over 30 språk, har solgt i 20 millioner eksemplarer på verdensbasis og har ligget på bestselgerlistene til bl.a. New York Times og Sunday Times.

Lucinda Riley fikk raskt en stor leserkrets i Norge, og bøkene hennes har solgt i over 1,6 millioner eksemplarer her til lands. De siste fem årene har hun vært å finne på de norske bestselgerlistene hver eneste uke, iblant med mer enn én bok samtidig. Det er ganske unikt!

Om Den savnede søsteren

Den savnede søsteren handler det altså om jakten på den den savnede søsteren, hun som aldri har bodd sammen med familien D’Apliése, og som søstrene har lurt på om virkelig lever. De seks søstrene ønsker at de skal være fulltallige, også med den savnede søsteren på laget, når de skal gjennomføre en seremoni for deres kjære avdøde far Pa Salt. De vil hedre Pa Salt med å legge en krans ute på havet der han døde under mystiske omstendigheter. Søstrenes plan er å seile med yachten Titanen ut fra Athen.

Familiens advokat har ledetråder som kan føre dem til stedet hvor den savnede søsteren befinner seg. Søstrene har et navn, en adresse til en vingård på New Zealand og en tegning av en ring – utformet som en stjerne med sju tagger – som den savnede søsteren bærer. Derfor ber de den ene søsteren, CeCe, som bor i Australia, om å oppsøke vingården i New Zealand.

Nå begynner et kappløp med tiden, og jakten fører søstrene til flere land: New Zealand, Australia, Canada, Frankrike, England og Irland. Men da de nærmer seg kvinnen som kan være den savnede søsteren, forsvinner hun. Ønsker hun ikke å bli funnet? Og er det dem hun flykter fra?