Festkveld for Elling

SkjønnlitteraturFestkveld for Elling

Elling inntar igjen Oslo Nye Centralteatret. Ingvar Ambjørnsen vil lese nye og gamle tekster med Elling, etter å ha funnet ham igjen i en sokkelleilighet på Grefsen.

Estimert lesetid 2min
Ingvar Ambjørnsen

Over 20 år etter siste roman om Elling har Ingvar Ambjørnsen igjen fått nærkontakt med ham. Plutselig en dag hørte Ambjørnsen igjen knatringen på et tastatur, og da kom stemmen og tekstene.

Skaff deg billetter på oslonye.no eller på ticketmaster.no.

Norgesturné


Ingvar Ambjørnsen har de siste årene vært ute på de norske hovedveiene, også sideveier, med de nye Elling-tekstene som ikke eksisterer i bokform eller andre steder. Sammen med journalist og forfatter Tom Stalsberg har de to gjort over 30 forestillinger til publikums store jubel.

Festforestilling for Elling

Elling-nytt


For ett år siden startet Ingvar Ambjørnsen Elling-nytt på Facebook. I utgangspunktet var det myntet på et knippe av de mest trofaste leserne av Elling-bøkene, men det ene tok det andre (som vanlig) og nå er det over 2000 som følger Elling-nytt.

Les også: Elling kommenterer «anger på dødsleiet».

Festkveld torsdag 1. mars på Centralteatret


Derfor er det nå på tide at Oslo-publikummet tilbys en festforestilling for Elling. Hva var da mer naturlig enn å arrangere en slik fest på stedet der Elling debuterte som teaterfigur; nemlig på Centralteatret? Derfor lager vi nå en festforestilling for Oslo-publikumet.

Ingvar Ambjørnsen leser nye Elling-tekster, det blir dikt og det blir tid for en skål. Tom Stalsberg er samtalepartner og viser fotografier. Musikalsk Elling-krydder står Mathias Eick for. Han er en multi-instrumentalist som regnes som en av Europas ledende trompetister.

Billetter


Du kan kjøpe billetter på oslonye.no eller på ticketmaster.no. Billettene koster kr 200,-  + bill.avgift og kr 150,- + bill.avg for medlemmer av Tanum bokklubber eller av Elling-nytt.