🐙 «Love-hoteller» og akkar-mani: Ina Strøm svarer på spørsmål om Japan 🇯🇵

Hobby, mat og fritidReise🐙 «Love-hoteller» og akkar-mani: Ina Strøm svarer på spørsmål om Japan 🇯🇵

Forfatter Ina Strøm reiser til Japan oftere enn de fleste. Se videoen der hun gir deg hemmelighetene du må kunne før du besøker det merkelige landet i øst.

Estimert lesetid 1min

Ina Strøm er kanskje Norges største Japan-entusiast. Forfatteren av Alt dette er Tokyo og den helt ferske En japansk vår, har reist til solens rike nærmere 20 ganger.

Av den grunn får hun ofte spørsmål fra folk som skal reise til Japan for første gang. Her svarer hun på noen av de vanlige og mindre vanlige spørsmålene hun får om å være turist i Japan.

En japansk vår

Oppfølgeren til Alt dette er Tokyo fra 2018 er livsglad og full av humor, fullspekket med den selvironien som må til i møte med en kultur som er så fremmed fra vår egen som den kan få blitt.

Reisen starter i det tropiske sør hos en 85 år gammel enke med fem kjærester, via pilegrimsleder, tempelbyer og røykfylte buler til vi til slutt ender blant akkar, urfolk og snøsmelting i nord.

På veien flettes Japansk historie sammen med Strøms personlige reise. Dette er en lesefest for den reiseglade så vel som den kulturelt nysgjerrige.

Boka får du som e-bok eller i fysisk format.

Foto av boka «En japansk vår» av Ina Strøm
(Foto: Åsmund Holien Mo)