Halvor Bakkes hyttetips: Fire enkle grep for en koseligere hytte

Interiørdesigner Halvor Bakke gir deg fire kjappe tips til hyttekosen.

Estimert lesetid 2min
Foto av Halvor Bakke med boka «Lev hyttedrømmen med Eventyrlig Oppussing»
Halvor Bakke er aktuell med ny sesong av Eventyrlig oppussing på TV3. Gode hyttetips og bilder fra alle prosjektene i årets sesong får du i boka «Lev hyttedrømmen med Eventyrlig oppussing». (Foto: Åsmund Holien Mo)

Halvor Bakke er dobbelt aktuell i høst, først med ny sesong av Eventyrlig oppussing på TV3 (se serien her!), men også med boka Lev hyttedrømmen med Eventyrlig oppussing. Det er en stor og fargerik coffee-table-bok, der du kan fråtse i bildene fra oppussingsprosjektene i årets sesong av TV-serien. I tillegg får du bakgrunnshistorier og tips til hvordan du kan innrede din hytte. Med andre ord, perfekt å ha liggende på stuebordet på hytta. Boka gikk rett inn på Norlis bestseglerliste første uka i salg.

Vi ba forfatter og interiørdesigner Halvor Bakke gi oss noen raske tips til hytteinnredning i forbindelse med boka. Se filmene med hyttetips under.

Halvor Bakke er interiør- og møbeldesigner med egen møbelkolleksjon, Signature Collection, for Bohus. I tillegg har han designet et utvalg glass og bestikk. Han er programleder i TV3 for blant annet serien Eventyrlig oppussing. (Foto: Lasse Kastrup)

Boka Lev hyttedrømmen med Eventyrlig oppussing kan du bestille hjem her.

Halvor Bakkes hyttetips #1: Dropp TVen!

Mange vil ha plass til peis, TV og utsikt i samme rom. Det går ikke, mener Halvor Bakke – han anbefaler å prioritere store vinduer over TVen.

Halvor Bakkes hyttetips #2: Kvitt deg med rælet!

Hytta er ikke en oppsamlingsplass for alt gammelt ræl som du ikke liker hjemme. – Du trenger ikke fire serviser for å spise middag på hytta, sier Halvor Bakke.

Halvor Bakkes hyttetips #3: Ikke glem uterommet

Uterommet på hytta er minst like viktig som inne – derfor innereder Halvor som om det skulle vært inne.

Halvor Bakkes hyttetips #4: Lag le med ved

Istedetfor å snekre levegg, stable ved for å lage le. Det blir dekorativt og gir en koselig hyttestemning.

Halvor Bakkes Lev hyttedrømmen med Eventyrlig oppussing kan du bestille hjem her.