Lansering av Viestad og Sveinsens «Gårdsmat fra hjertet av Norge»

Andreas Viestad og Charlotte H. Sveinsen har stått sammen på kjøkkenet på den idylliske gården Hovinsholm ved Mjøsa. Resultatet er boka «Gårdsmat fra hjertet av Norge». Se video fra lanseringen her.

Estimert lesetid 1min
Andreas Viestad og Charlotte H. Sveinsen har hentet inspirasjon fra det innovative landbruket ved Mjøsa, og lekt og fordypet seg i gode, norske mattradisjoner.

Det siste året har kokkene Andreas Viestad og Charlotte H. Sveinsen stått sammen på kjøkkenet på den idylliske gården Hovinsholm ved Mjøsa. Her har de tatt inspirasjon fra det innovative landbruket i området, mens de har lekt og fordypet seg i gode, norske mattradisjoner.

Resultatet er boka Gårdsmat fra hjertet av Norge. Liker du norsk, kortreist mat og ujålete oppskrifter, da vil du elske denne boka. Nå inviterer de til en digital boklansering på gården, fylt med matlaging, matprating og god stemning.

Her vil du lære hvilke smakfulle overraskelser de innlandske tradisjonene har å by på.

Boka «Gårdsmat fra hjertet av Norge» har allerede fått terningkast 6 i Hamar Arbeiderblad. Boka er full av nydelige oppskrifter på god tradisjonsmat, supplert med flotte bilder og interessante fakta om Innlandets rike mathistorie.