Helsesista kommer med bok til høsten!

Familie, helse og livsstilUkategorisertHelsesista kommer med bok til høsten!

– Helsesista er et univers som skapes daglig og blir til mens jeg går. Og nå går altså veien min fra sosiale medier til egen bok, sier Tale Maria Krohn Engvik.

Estimert lesetid 3min

Som hele Norges Helsesista har Tale Maria Krohn Engvik blant annet som mål å bidra til å gjøre ungdom trygge på seg selv. Hun ønsker å få de unge til å tørre å åpne seg om ellers tabubelagte temaer. I arbeidet sitt kombinerer hun seriøs kunnskap, kreativitet, energi, humor, kjærlighet og #happymoments. Denne formen tar nå Krohn Engvik med seg inn i arbeidet med boken som skal lanseres til høsten.

Norsk ungdom valgte meg som sin digitale helsesøster

– Cappelen Damm har i en toårsperiode ønsket at Helsesista skulle bli bok. Flere andre forlag har vært på banen. Norsk ungdom valgte meg som sin digitale helsesøster, og jeg valgte dem tilbake i alt jeg gjør. Helsesista er et univers som skapes daglig og blir til mens jeg går. Og nå går altså veien min fra sosiale medier til egen bok. Jeg håper de som følger meg, og heier på arbeidet mitt, er like spente på denne boka som jeg er, sier Tale Maria Krohn Engvik.

Prisdryss over Helsesista

Krohn Engvik har vunnet priser som Årets forbilde, Årets Ladejarl, Årets sterke mening (under Vixen Influencer Awards) og Tabuprisen 2018, som deles ut av Rådet for psykisk helse. Hun holder foredrag over hele landet og har en snapchat-konto som daglig besøkes av nærmere 150 000 seere. Nå har hun fått egen TV-serie på TV2 og til høsten blir hun også forfatter!

Helsesista viktig folkeopplysning

Forlaget slutter seg til programdirektør Jarle Nakken i TV2, som sier dette om Helsesista og TV-serien:

– Tale Krohn Engvik er en viktig stemme i norsk offentlighet fordi hun driver med folkeopplysning rettet mot ungdom og treffer dem på deres egen plattform Snapchat. I denne serien bryter hun tabuer og snakker om det veldig mange lurer på, men ikke tør å spørre om. Vi håper at serien vil engasjere og opplyse med innhold som oppleves ekte og tett på hverdagen til norske ungdommer. 

– Helsesista bryter tabuer og når ut til mange som ellers ikke ville tatt kontakt med den tradisjonelle helsetjenesten. Det er et stort behov for at kunnskapen hun formidler kommuniseres på så mange flater som mulig. Cappelen Damm ser viktigheten av å samle kunnskapen hennes i et håndfast format, nemlig boka. Vi gleder oss til å bidra i arbeidet med å få Helsesistas budskap ut til flest mulig. Dette vil bli en svært viktig bok for en bred målgruppe, både ungdom og foreldre, sier redaksjonssjef Hege Eikenes Randen i Cappelen Damm.