Fullstappet turné for hjernene bak «Musikk og hjernen»

Dokumentar og samfunnMusikkFullstappet turné for hjernene bak «Musikk og hjernen»

Musikk har en utrolig påvirkning på hvordan hjernen vår fungerer – men det vet du jo allerede. I høst kan nevrologene Are Brean og Geir Olve Skeie fortelle deg hvordan og hvorfor.

Estimert lesetid 1min
Foto av Are Brean og Geir Olve Skeie
I «Musikk og hjernen» kan du blant annet lære at barn som spiller et instrument, kan bli smartere og få bedre hukommelse. Det må åpenbart nevrologene Are Brean og Geir Olve Skeie ha gjort – nå holder de foredrag over hele landet. (Foto: Anna-Julia Granberg)

Foredragsoppdragene renner inn for nevrologene Are Brean og Geir Olve Skeie, som tidligere i år slapp Musikk og hjernen – Om musikkens magiske kraft og fantastiske virkning på hjernen.

I boka tar forfatterne for seg musikken gjennom hele livet: De forklarer hvorfor barn som lærer å spille et instrument blir smartere og får bedre hukommelse, og hvordan musikk fra barndommen kan få demente til å oppleve klare øyeblikk.

Fikk du ikke plass på det fullstappede lanseringsforedraget, har du sjansen igjen i høst – se lista under!

Turnédatoer:

I tillegg gjester forfatterene Rehabiliteringskonferansen på Sunnaas, RBUPs Jubileumskonferanse, Stavanger Sakprosafestival, Senioruniversitetene i Bergen og Osterøy, Musikklærernes dag og Fagforbundet i Kvam.