Bortenfor stjernene – ny roman for alle som liker Jojo Moyes

SkjønnlitteraturUnderholdningsromanerBortenfor stjernene – ny roman for alle som liker Jojo Moyes
Estimert lesetid 3min– Lori Nelson Spielman tok lesere over hele verden med storm da hun debuterte med romanen En liste for livet.

Siden har hun utgitt to romaner, og det som kjennetegner historiene hennes er at hun på magisk vis fanger opp følelser og utfordringer som er felles for de fleste av oss, for så å ikle dem en vakker og klok fortelling som får oss til å forstå både oss selv og verden rundt oss bedre, sier redaktør Jorid Mathiassen.

– Gjennom alle romanene sine viser Lori Nelson Spielman oss at det aldri er for sent, at vi aldri må gi opp selv når det ser som mørkest ut. Hun gir oss livsvisdom i romanform. Bøkene hennes er perfekte for alle som liker Jojo Moyes, sier Mathiassen.Alle som liker Jojo Moyes vil elske Lori Nelson Spielman.

 

«Hun gir oss livsvisdom i romanform»

 

Om Bortenfor stjernene


Eiendomsmegleren Erika har alt: en lysende karriere og to vakre døtre. Livet leker helt til datteren Kristen omkommer i en togulykke. Erika sliter med skyldfølelse, for det var meningen at hun skulle kjøre begge døtrene til college den dagen. I stedet prioriterte hun en viktig kunde.

Så får Erika en mystisk e-post: «Finn den biten som mangler». Setningen er hentet fra en sitatbok hun i sin tid laget til hver av døtrene og som inneholder kloke ord fra hennes egen mor og bestemor. Kan det være at beskjeden kommer fra Kristen, og at hun likevel overlevde togulykken?

Bortenfor stjernene er en fortelling som er klok og underholdende på samme tid. Lori Nelson Spielman skriver troverdig og oppløftende om å takle sorg og skyldfølelse.

Boken er oversatt av Kaja Rindal Bakkejord.

Begeistrede anmeldere


Bortenfor stjernene har blitt godt mottatt blant anmelderne. Da den utkom i Tyskland, skrev de bl.a.:
«Etter at du har lest denne boken, virker verden vakrere og mindre trist.» Stern
«En gripende bestselger.» Alles für die Frau
«En trist fortelling som likevel er full av håp.» Bunte
«Et alvorlig tema framstilt på en lys måte – en fortelling som gir deg mot.» Morgenpost am Sonntag
«En roman som går rett til hjertet.» Das schöne Allgäu
«Forfatteren skildrer mennesker vi alle kjenner og skriver om problemer som ikke er fremmede for noen av oss. Og hun skriver på en måte som berører oss dypt.» Freie Presse