Tore Renberg legger ut på turné: Opptrer 27 steder i høst

SkjønnlitteraturTore Renberg legger ut på turné: Opptrer 27 steder i høst

Tore Renberg er ikke bare aktuell med sin nye, kritikerroste roman «Ingen tid å miste». Han skal også ut på en omfattende turné med forestillingen «En kveld med Tore Renberg» – en blanding av litteratur, standup, teater og musikk.

Estimert lesetid 2min
Portrettfoto av forfatter Tore Renberg hvor han sitter på en trapp i Gamle Stavanger
Boka «Ingen tid å miste» er akkurat lansert til flotte anmeldelser. Nå er Tore Renberg klar for høstens store turné! (Foto: Marie von Krogh).

Mange ventet spent på Ingen tid å miste, og også denne gang har Tore Renberg åpenbart truffet en nerve hos både anmeldere og lesere.

– Tore Renberg er en stor forteller

Arne Hugo Stølan i VG gav boka terningkast 5. Han mente at «Tore Renberg skriver gripende og nærgående om et mor-datter-forhold – sterkt inspirert av sin egen mormor». Aftenpostens Henning Howlid Wærp skrev «rett og slett en flott roman.», mens Vårt Land karakteriserte Ingen tid å miste som «viktig samtidslitteratur».

Som VG gav både Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen terningkast fem. Anmelder i sistnevnte avis, Emil Otto Syvertsen, slo ganske enkelt fast at «Tore Renberg er en stor forteller. […] jeg elsker denne boka. Les og bli varm.»

En kveld med Tore Renberg

Med ny bok og den nye singelen Min finaste venn under armen, legger Renberg ut på en ny runde med den særegne forestillingen «En kveld med Tore Renberg».

Han har også tidligere turnert land og strand – og for fulle hus – med denne blandingen av litteratur, standup, teater og musikk.

På turnéen leser Renberg fra den nye boken. Han henter også fram gamle schlägers fra forfatterskapet, synger både gamle og nye låter fra sin solokarriere, og kanskje kommer det en og annen overraskelse. Med seg på veien har han sin faste makker, gitaristen Alexander Flotve.

Hør Tore Renberg på NRK P1s «Nitimen»

27 forestillinger hele høsten

Renberg skal ha hele 27 forestillinger, og turnéen varer til starten av desember. Her er full oversikt over steder og datoer:

Tore Renbergs turnéoversikt høsten 2019
Dette er alle stedene Tore Renberg skal innom i løpet av høsten. Lenker til billetter til hvert enkelt arrangement finnes bl.a. på Tore Renbergs Facebook-side (under «Tour Dates») og på Ticketmaster.

Gå ikke glipp av dette møtet med en av våre fremste fortellere! Det blir en enestående kveld med litteratur og musikk, fylt av Tore Renbergs spontanitet, fortellerglede, sårbarhet og humor.