Boktips’ podcast: Hør Karin Fossum og Synne Sun Løes

Møt krimdronning Karin Fossum og allsidige og anerkjente Synne Sun Løes i denne episoden av Boktips’ podcast.

Estimert lesetid 2min
Fotomontasje av Synne Sun Løes og Karin Fossum
Første episode i femte sesong av Boktips’ podcast byr på samtaler med debutant Synne Sun Løes og krimdronning Karin Fossum.

I denne første podcasten i sesong fem av Boktips podcasten møter du krimdronningen Karin Fossum og en av våre mest talentfulle skjønnlitterære forfattere, Synne Sun Løes.

Karin Fossum blir hyllet for sin 13. Konrad Sejer-bok, Bakom synger døden. Synne Sun Løes skriver om å plutselig oppdage at man har en søster på andre siden av verden i Er du lykkelig, søster?.

Hver onsdag og fredag fram til jul vil det bli publisert nye podcaster med høstens mest sentrale forfattere som Vigdis Hjorth, Gulraiz Sharif, Roy Jacobsen og Suzann «Tutta» Pettersen.

Hør Boktips i din foretrukne strømmetjeneste:

En oversikt over alle episodene i podcasten, finner du her:

Den siste Konrad Sejer-romanen

Anmelderne har unisont hyllet Karin Fossums roman Bakom synger døden.

I podcasten forteller hun om hvordan det etter 25 år og 15 krimromaner er å avslutte serien om Konrad Sejer.

Fossum forteller om hvordan hun er inspirert av virkeligheten, og hvorfor vanlige folke dreper.

En søster i en annen verdensdel

Synne Sun Løes er en av våre mest talentfulle forfattere. I høst har hun utgitt romanen Er du lykkelig, søster? Det er en sterk, gripende og humoristisk brevroman om adopsjon, søsterskap og melankoli. Etter å ha blitt voksen opplever hovedpersonen at hun plutselig får vite at hun søster i Sør-Korea. Her forteller hun om hvordan de ekte søstrene opplever romanen og likheter og forskjeller mellom det å være en ung kvinne i Norge og Sør-Korea.