I KVELD: Trygve Skaug, Anna Fiske og Henrik Langeland kommer til Boktips LIVE

RomanerRomanerI KVELD: Trygve Skaug, Anna Fiske og Henrik Langeland kommer til Boktips LIVE

Boktips LIVE er tilbake i strømme-versjon. Torsdag 4. juni kl 20.00 får du en minikonsert med Trygve Skaug og intervjuer med Henrik Langeland, Ina Strøm, Ingunn Kyrkjebø og Anna Fiske.

Estimert lesetid 3min

Boktips LIVE går denne våren i strømmeformat her på Boktips og Cappelen Damms Facebook side. Boktips LIVE er vår månedlige mini-litteraturfestival med forfattersamtaler og minikonserter. Torsdag 4. juni kl 20.00 kan du – hjemme i stua – møte Henrik Langland, Ingunn Kyrkjebø, Ina Strøm og Anna Fiske. Dessuten blir det minikonsert med Trygve Skaug!

Minikonsert med Trygve Skaug

Trygve Skaug skulle egentlig turnert Norge rundt denne våren, med nytt album og to avsluttende, utsolgte konserter i Operaen. Nå får du ham rett hjem i stua i stedet!

I fjor medvirket Skaug til en milepæl for norsk lyrikk. For første gang siden 1985 lå en diktsamling på toppen av bestselgerlisten for skjønnlitteratur. Det var Trygve Skaugs ungdomsdiktsamling Følg med nå. Årets samling, Ikke slipp, selger like godt, og Boktips LIVE byr sikkert på noen smakebiter fra diktene hans også. 

Langelands Showtime!

Henrik Langeland og hans Christian von der Hall er tilbake for tredje og siste gang. Du husker sikkert Christian fra Wonderboy og Fyrsten? Nå er Christian toppsjef i Norges ledende eventbyrå. Han nærmer seg 60 og har endelig skjønt at det finnes noe enda viktigere enn penger og makt – og det er kjærlighet. Eller som Christian gjerne kaller det: underholdning.

28. mai lanseres Showtime! med et stjernespekket show. Les mer om det her.

Kraften i tomme tanker

Ingunn Kyrkjebø har vært gravende journalist, reporter, programleder og regissør i over 25 år. Hun har arbeidet både i NRK og TV2. Hun har i en årrekke vært opptatt av japansk filosofi og kultur, og i den nye boka Kraften i tomme tanker tas du med på en reise, via japansk kultur, moderne vitenskap og anekdoter, inn i den tomme tankens rike. Du kan lese om hvordan små valg krever like mye energi som store, at du bør bli en monotasker i stedet for en multitasker, og om du skal få gjort mer, bør du gjøre mindre.

En japansk vår

En japansk vår skriver journalist og forfatter Ina Strøm nært, engasjerende og befriende ærlig om sine forsøk på å forstå japanerne og å passe inn i et land som på så mange måter er fjernt fra Norge. Hun tar oss med gjennom et land som har evnen til å ta pusten fra alle som besøker det. Japans fengslende historie flettes elegant inn teksten, og handlingen forflytter seg parallelt fra sør til nord og fra urtid til samtid.

Se Ina Strøm svare på vanlige spørsmål om Japan.

Hvordan begynner man på skolen?

Det er nesten 60 000 norske barn som venter i spenning på å begynne på skolen til høsten. De kan fylle vendetiden med den hjertevarme, informative og morsomme boken Hvordan begynner man på skolen? Boken ufarliggjør den store overgangen det er fra å være barnehagebarn til å begynne i 1. klasse.

Annas beste råd til høstens skolestartere finner du her!