Boktips podcast: Showtime!

I denne episoden får du et intervju med Henrik H. Langeland og en dramatisering av første kapittel i sommerens store underholdningsroman, Henrik Langelands Showtime!.

Estimert lesetid 2min
Fotokollasj av Henrik Langeland, Pia Tjelta, Trond Espen Seim og Christian Skolmen
I dagens episode av Boktips podcast hører du Henrik Langeland snakke om sin nye roman «Showtime!». (Fotokollasj: Marius Renberg)

Denne podcast-episoden ble tatt opp på lanseringsfesten av Henrik Langelands nye roman Showtime! Den later til å bli sommerens store bestselger, og er den tredje romanen om Christian «Wonderboy» von der Hall. I Wonderboy møtte vi Christian som 34-åring, besatt av drømmen om å bli rik. I Fyrstenvar han blitt 47 og hadde erfart at én ting betyr mer enn penger, nemlig makt. Wonderboy og Fyrsten solgte til sammen over 150 000 bøker. 

Hør Boktips i din foretrukne strømmetjeneste:

Kjærlighet i Stordalens tid

Christian «Wonderboy» von der Hall er i Showtime! toppsjef i Norges ledende eventbyrå. Han nærmer seg 60 og har endelig skjønt at det finnes noe enda viktigere enn penger og makt – og det er kjærlighet. Eller som Christian gjerne kaller det: underholdning. Slå deg løs og la festen begynne, et samfunnsshow skapt av gründere, partyfiksere, eiendomsmilliardærer og en og annen post-#metoo-skandale.

Nøkkelscene spilt av Pia Tjelta, Trond Espen Seim og Christian Skolmen

Showtime! åpner med at Christian von der Hall spør sin kone om lov til å ha en siste affære. Denne nøkkelscenen hører du på podcasten der Trond Espen Seim er Christian og Pia Tjelta hans kone Tessa. Fortelleren er Christian Skolmen.

I den andre delen av episoden hører du et intervju med Henrik H. Langeland. Han blir intervjuet av sin redaktør Marte Finess Tretvoll.