Faglig frokost om livsmestring med forfatterne bak «Helt ærlig»

Psykologspesialist Kirsten Holtmon Resaland og spesialist i Barne – og ungdomsmedisin, Astrid Nylander Almaas, samtaler om ungdom og psykisk helse med utgangspunkt i sin nye bok «Helt ærlig».

Estimert lesetid 1min
Kirsten Holtmon Resaland og Astrid Nylander Almaas er henholdsvis psykologspesialist og og spesialist i Barne – og ungdomsmedisin, og har skrevet den ultimate boka om livsmestring og mental helse for ungdom.

Velkommen til fagprat for alle som jobber med ungdom! Fagpraten tar utgangspunkt i boka Helt ærlig: Om hvordan vi henger sammen. Se det i videoen over!

Forfatterne, Kirsten Holtmon Resaland (psykologspesialist) og Astrid Nylander Almaas (lege) vil samtale med Per Martin Løken, barne- og ungdomspsykolog fra Nic Waals institutt.

Den ultimate psykisk helse-boka for ungdom

Kirsten og Astrid har tatt på alvor at ungdom fortjener god informasjon. De har jobbet for å gi de best faglige forankrede rådene de har kunnet oppdrive og har fått hjelp av dyktige fagfolk for å kvalitetssikre disse rådene ytterligere. De har også vært heldige og fått ungdommers viktige spørsmål og tilbakemeldinger underveis for å gjøre boka så nyttig som mulig.

Bli med på en liten time for å få et innblikk i den ultimate boka om livsmestring og mental helse for ungdom.