Lansering og paneldebatt: Hans Olav Lahlums «Trump, Biden og slaget om USA»

Hans Olav Lahlum har skrevet høstens store biografi, «Trump, Biden og slaget om USA». Se video fra lanseringen av boka her.

Estimert lesetid 2min
Hans Olav Lahlum
«Trump, Biden og slaget om USA» er Hans Olav Lahlums bok om det amerikanske presidentvalget.

3. november 2020 avgjør valget i USAs 50 delstater hvem som blir landets president og verdens mektigste politiker for den neste fireårsperioden.

Den 74 år gamle og sterkt omstridte presidenten Donald Trump utfordres i år av den 77 år gamle demokratiske presidentkandidaten Joe Biden.

I Hans Olav Lahlums dobbeltbiografi gir han en svært kvalifisert analyse av deres sjanser til å vinne høstens presidentvalg.

Boka er tilgjengelig som e-bok og i fysisk format.

Program

  • Hans Olav Lahlum om Trump, Biden og slaget om USA
  • Vårin Alme intervjuer Hans Olav Lahlum
  • Paneldebatt om Trump, Biden og slaget om USA med Jan Arild Snoen, Hilde Restad og Hans Olav Lahlum. Vårin Alme er ordstyrer

Dobbeltbiografi fra Lahlum

Trump og Biden er begge hvite menn født på 1940-tallet. De står imidlertid langt fra hverandre politisk, og er to svært ulike personligheter som fra to vidt ulike utgangspunkt har gått to helt ulike veier frem til årets presidentvalg.

Hans Olav Lahlums dobbeltbiografi om Donald Trump og Joe Biden gir en svært kvalifisert analyse av deres sjanser til å vinne høstens presidentvalg. I tillegg gir boken sine lesere en nyttig innføring i USAs politiske system – og et tankevekkende innblikk i hvordan supermakten USA gradvis ble til dypt polarisert og splittet samfunn.