Sophie Elise er selvironisk, skarp, nådeløs og vittig i «Elsk meg»

BiografierUkategorisertSophie Elise er selvironisk, skarp, nådeløs og vittig i «Elsk meg»

Med andreboka «Elsk meg» viste Sophie Elise Isachsen nok en gang at hun har en sterk litterær stemme. Nå er boka ute i pocket.

Estimert lesetid 1min
Portrett av Sophie Elise Isachsen
(Foto: ANTI Brandpeople)

Sophie Elise Isachsen har hatt stor suksess som forfatter med utgivelsene Forbilde, som kom i 2017, og fjorårets Elsk meg. Elsk meg gir et unikt og engasjerende innblikk i hvordan det er å være ung og forelska i 2018, og viser alle de utenkelige tingene man er villig til å gjøre for noen man har blitt avhengig av, og som ikke nødvendigvis er avhengig av deg tilbake.

– Sophie Elise skriver godt

Det var stor interesse i media da Elsk meg kom ut. VG var først ute med å anmelde, og skrev: «Sophie Elise skriver godt, og innimellom klarer hun å berøre. Spesielt er fortellingen om 17. mai-feiringen sterk. Historien har driv og stopper ikke opp, selv om hun selv gjør det i boken, mens hun sitter og stirrer på telefonen sin og venter på melding fra Ham.»

Dagbladet fulgte opp med sin anmeldelse like etterpå: «Jeg-personen framstår skarp, humoristisk og fandenivoldsk, og med en svart selvironi som er befriende. Som da hun treffer ham første gang: Siden ansiktet hans avslørte svært lite tok jeg meg i å lure på om han hadde like mye Botox som meg, eller kanskje mer, for til og med jeg klarer å smile.»