Boktips’ podcast: Dette avslører kroppsspråket ditt om deg

Finn ut hva kroppsspråket ditt egentlig sier om deg, og hvem Kjell Aukrust egentlig var, i denne episoden av Boktips’ podcast.

Estimert lesetid 2min
Boktips podcast med Sigmund Løvåsen, Vidar Hansen og Siri Lill Mannes
Sigmund Løvåsen er aktuell med biografien om Kjell Aukrust, mens Vidar Hansen og Siri Lill Mannes har skrevet bok om kroppsspråk. Du møter dem alle tre i dagens podcast-episode.

Et par foldede armer. Et rykk i et øyelokk. Vet du hva kroppsspråket ditt forteller andre? Det ved Vidar Hansen. Han er tidligere politimann og etterforsker, beryktet blandt tiltalte i avhør for å kunne lese tanker. Det kan han ikke, han er bare veldig god på å lese kroppsspråk. Sammen med journalist og tidligere ankerkvinne i TV2, Siri Lill Mannes, har han skrevet boka Kunsten å lese kroppsspråk, og det forteller de mer om i dagens podcastepisode.

I tillegg hører du Sigmund Løvåsen, som har skrevet den første offisielle biografien om Kjell Aukrust. Hvem var Aukrust egentlig? Intervjuene i denne episoden av Boktips-podcasten ble tatt opp på Boktips live 29. oktober.

Hør Boktips i din foretrukne strømmetjeneste:

En oversikt over alle episodene i podcasten, finner du her:

Kjell Aukrust 100 år

Kjell Aukrust var en av Norges mest elskede kunstnere. I år ville han fylt 100 år. Som tegner, forfatter, filmskaper og humorist har Aukrust satt sitt preg på mange generasjoner nordmenn. Alle føler vi oss litt i slekt med Solan, Ludvig og Reodor Felgen. Men hvem var Aukrust egentlig? Dette gir den prisbelønnete forfatteren Sigmund Løvåsen svaret på i den første store biografien om Kjell Aukrust, og det er dette han forteller om på Boktips-podcasten.

Kunsten å lese kroppsspråk

Vidar Hansen er Norges svar på Sherlock Holmes. Han er tidligere politimann og etterforsker. Da han jobbet som politimann ba de kriminelle om å slippe avhør med ham, for det virket som om han kunne lese tankene deres. Han fikk også Politiprisen for å ha pågrepet flest kriminelle i Norge.

Grunnen til suksessen var rett og slett Vidars evne til å lese kroppsspråk. Nå vil han forsøke å lære oss denne kunsten å lese kroppsspråk. I episoden fortellere han om denne kunsten sammen med journalist og tidligere ankerkvinne i TV2 Siri Lill Mannes.