Gratis aktivitetsark fra Knutsen og Ludvigsens univers!

BarnebøkerBarn 4-6 årGratis aktivitetsark fra Knutsen og Ludvigsens univers!

Knutsen og Ludvigsen er tilbake med historien «Knutsen og Ludvigsen og Det Store Dyret» Vi feirer med å dele et gratis aktivitetsark til høstferien. Lenke finner du i saken.

Estimert lesetid 2min
Knutsen og Ludvigsen og Det store dyret
Knutsen og Ludvigsen er høyaktuelle med både film på kino og i den nye boka «Knutsen og Ludvigsen og Det Store Dyret».

Knutsen og Ludvigsen er tilbake, både som kinofilm og i bokform! I den anledning har vi fått tre fine tegneark som dere kan laste ned helt gratis.

På arkene kan dere fargelegge de fine tegningene fra universet til Knutsen og Ludvigsen. Det passer jo perfekt til høstferien. Scroll litt lenger ned i saken for å laste de ned.

På jakt etter bestefar Knutsen

I denne historien blir det ikke bare bare for radarparet Knutsen og Ludvigsen. Myndighetene har bestemt at de to skal utvises fra tunellen! Det er bare en som kan hjelpe de nå, og det er bestefar Knutsen. Håpet er at han kan redde de fra å bli kastet ut av hjemmet sitt og fryse i hjel i regn og snøstorm (gulp).

Men ferden til bestefar ble lengre enn de hadde trodd. De må helt til himmelen viser det seg, for å finne den gamle skipskapteinen. Mange farer truer på veien dit, men til deres store overraskelse er det Det Store Dyret som kommer dem til unnsetning.

Boka er fartsfylt og morsom – akkurat som filmen! Den passer perfekt som høytlesningsbok. Filmen har fått terningkast fem i Dagbladet som påpeker at: «i likhet med barn vil også barnas voksne ledsagere kose seg med den absurde humoren og alle referansene.»

Last ned ark her

Klikk på bildet eller lenken for å få tre flotte tegneark dere kan fargelegge!

Det er fra denne vi nå har fått tre tegneark som dere kan laste ned helt gratis. Print ut til barna eller tegn på nettbrett.

Klikk her for å laste ned tegnearkene!

Aktivitetsboka til Knutsen og Ludvigsen

Det har også kommet en illustrert aktivitetsbok som hører til.

Her kan barna løse oppgaver, fargelegge, klistre og bli med på sprø aktiviteter sammen med Knutsen, Ludvigsen og grevlingen.