«Sommerfuglrommet» – ny roman av Lucinda Riley

SkjønnlitteraturUnderholdningsromaner«Sommerfuglrommet» – ny roman av Lucinda Riley

Et herskapelig hus, en eventyrlig barndom og en ødeleggende hemmelighet. 27. mai er Lucinda Riley klar med en ny storslått underholdningsroman: «Sommerfuglrommet.»

Estimert lesetid 2min
Foto av forfatter Lucinda Riley i forbindelse med lanseringen av boka Sommerfuglrommet
Lucinda er en av landets desidert mestselgende forfattere, og har gjort stor suksess, spesielt med sin serie «De syv søstre». 27. mai er hun klar med den frittstående romanen «Sommerfuglrommet», som har alle de ingrediensene og kvalitetene Lucinda Rileys lesere elsker. Foto: Roni Rekomaa/Lehtikuva

Lucinda Riley har med sine underholdningsromaner blitt en av de mest leste forfatterne i Norge. På sju år har hennes bøker nå totalt solgt over 1,2 millioner eksemplarer her i landet, og 15 millioner på verdensbasis. Lucinda Rileys mange lesere i Norge kan nå glede seg til Sommerfuglrommet.

Over tre år sammenhengende på bestselgerlistene

Siden Stormens søster kom ut i januar 2016, altså i over tre år, har minst én av Lucinda Rileys romaner ligget konstant på en av bestselgerlistene. Lucinda Rileys bøker er oversatt til over 36 språk, og de selger stadig bedre også i England.

15 millioner solgte bøker

Lucinda Riley ble født i Irland. Etter en tidlig karrière som skuespiller, skrev hun sin første bok 24 år gammel. Bøkene hennes er siden oversatt til over tretti språk, og har solgt 15 millioner eksemplarer på verdensbasis. Hun har vært på bestselgerlistene til både New York Times og Sunday Times.

De syv søstre

Riley-suksessen har økt betraktelig etter at hun begynte å utgi romansyklusen «De syv søstre«. Serien handler seks adopterte søstre og deres jakt etter sitt opphav og egen forhistorie. I tillegg forsøker søstrene å finne ut hva som skjedde med deres mystiske adoptivfar, mangemillionæren Pa Salt, og om det finnes en syvende søster.

Omslagene til de fem første bøkene i Lucinda Rileys serie De syv søstre. I sak om boka Sommerfuglrommet.
I Lucinda Rileys enormt populære serie «De syv søstre» er det til nå utkommet fem bøker: De syv søstre, Stormen søster, Perlesøsteren, Skyggesøsteren og Månesøsteren.

Sommerfuglrommet: Om familiehemmeligheter, tapt kjærlighet og nye sjanser

Sommerfuglrommet handler om Posy Montague og hennes familie. Posy bor fortsatt på familiens vakre eiendom, Admiral House, der hun tilbrakte en lykkelig barndom og fanget sommerfugler sammen med sin kjære far. Her oppdro hun også sine egne barn. Til tross for de gode minnene og den praktfulle hagen hun har anlagt, er huset i ferd med å forfalle. Posy vet at tiden er inne for å selge.

Så dukker plutselig Freddie, hennes store ungdomskjærlighet, opp. Posy har allerede nok bekymringer. Sønnen Sam mislykkes som forretningsmann og yngstesønnen Nick er plutselig tilbake etter ti år i Australia. Posy er derfor skeptisk til Freddies fornyede interesse, men det hun ikke vet, er at både han og Admiral House skjuler en ødeleggende hemmelighet.

Sommerboken for alle Lucinda-fans

Sommerfuglrommet har alle de ingrediensene og kvalitetene Lucinda Rileys lesere elsker!