Inspirasjonskveld med Sarah Jio

Dokumentar og samfunnUkategorisertInspirasjonskveld med Sarah Jio
Estimert lesetid 4min

Sett av tirsdag 28. mars hvis du ønsker å være med på en inspirasjonskveld med forfattere i Cappelen Damm-huset, bl.a. Dagny Thurmann-Moe, Lene Julsen, Svein Harald Røine og Sarah Jio.

Aksel Sandemose sa en gang: «I det inspirerte øyeblikk blir mennesket en skaper.» Nå har du sjansen til å la deg inspirere og bli en «skaper» på inspirasjonskvelden i Cappelen Damm-huset 28. mars. Sammen med Tara og Bestselgerklubben har Cappelen Damm samlet en rekke forfattere for å gi deg råd og fortellinger til inspirasjon og skaperglede. Vi har tenkt bredt, så her er alt fra et intervju med en berømt bestselgerforfatter via hvordan bruke farger bedre og kåseri om hvordan overleve med «Naturmannen» i huset, til et foredrag om å finne hverdagsmotet.

Sarah Jio med over 150 000 solgte i Norge

Sarah Jio har solgt over 150 000 bøker i Norge.Inpsirasjonskveldens meste berømte gjest er den amerikanske bestselgerforfatteren Sarah Jio. Hun har skrevet åtte romaner som alle er blitt bestselgere.

Bøkene hennes utgis i et trettitalls land. For evig er hennes sjette bok på norsk, etter Fioler i mars, God natt June, Morgengry, Frost i mai og Huset på stranden. Sarah Jio bor i Seattle sammen med sine tre små sønner. Akkurat som Lucinda Riley skriver Sarah Jio om familiehemmeligheter, lidenskap og drama. Romanene hennes er en slags herlig blanding av et krimmysterium og en dramatisk kjærlighetshistorie. Hennes bøker selger mer og mer her i landet, og totalt har hun nå solgt over 150 000 bøker i Norge.

Farger til folket!

Dagny Thurmann-Moe har akkurat gitt ut «Farger til folket».Dagny Thurmann-Moe er fargeekspert, og driver Dagny Fargestudio. I boken Farger til folket! som akkurat har kommet ut, går hun til kamp mot en stadig mer fargeløs tilværelse, og viser oss hvordan Norge har gått fra å være fargerikt og fullt av inntrykk, til å bli et landskap i grått og hvitt, selv sommerstid. På Inspirasjonskvelden vil Dagny Thurmann-Moe vise hvordan vi kan bruke farger selv, i interiøret og i garderobene våre, og hvordan farger har en naturlig plass, uansett hvilken stil du ønsker å ha!

Naturmannen og jeg – han lovet meg aldri gull, bare grønne skoger

ÅRETS MORSOMSTE. Lene Julsen har skrevet boken «Naturmannen og jeg – han lovet meg aldri gull, bare grønne skoger».Lene Julsen har hatt stor suksess med tekster om «Naturmannen og jeg» i A-Magasinet. Nå er boken med samme tittel kommet, og der kan du lese om hvordan man kan overleve med en naturmann i huset. Det er

morsomt og inspirerende å høre om hvordan man kan overvinne ulikheter og til slutt bli enige om felles prosjekter som for eksempel å få barn – om ikke akkurat problemtfritt. Lene Julsen vil fortelle og lese fra en bok som de fleste av oss kan kjenne seg igjen i.

Hvordan bli modigere i livet?

Svein Harald Røine oppfordrer til å bruke hverdagsmotet i boken «Modig».Tenk deg at hver dag i livet er representert av en Post-it lapp. Hver dag rives en lapp av. Den kommer aldri tilbake. Er du fornøyd med hva det står på lappene? Eller drømmer du om at det står noe annet? For Svein Harald Røine innledet dette viktige spørsmålet en prosess der han lot seg utfordre til å takle uvante situasjoner og teste sitt hverdagsmot. Han har fortalt denne historien med humor, driv og tankevekkende vrier i boken Modig. På Inspirasjonskvelden vil han gi deg nyttige verktøy til å kartlegge hva du ønsker å gjøre med livet ditt, og gode teknikker for å forankre beslutninger og mål. Vi kan garantere deg en halv time du ikke har opplevd maken til.

Inspirasjonskveld tirsdag 28. mars kl 1830


Cappelen Damm-huset, Akersgata 47/49  (dørene åpner 18.00)
Gratis adgang, ta gjerne med venner og familie!
Det blir goodiebags og velkomstdrinker til de 250 første!