Podcast: Henrik H. Langeland, Anna Fiske og Trygve Skaug

I denne episoden av Boktips-podcasten kan du høre et intervju med bestselgerforfatterne Henrik H. Langeland og Anne Fiske, og en minikonsert med Trygve Skaug.

Estimert lesetid 2min
fotografi av Henrik Langeland, Anna Fiske og Trygve Skaug
Opptak fra Boktips-LIVE med Anna Fiske, Trygve Skaug og Henrik H. Langeland.

Denne episoden av Boktips-podcasten ble tatt opp på Boktips LIVE som ble streamet på nettet 4. juni. Du møter Henrik H. Langeland som er forfatter av årets store sommerroman Showtime!, Anna Fiske som har skrevet boken alle landets skolebegynnere må lese: Hvordan begynner man på skolenog til slutt er det en minikonsert med Trygve Skaug.

Hør Boktips i din foretrukne strømmetjeneste:

Sommerens store roman

Henrik H. Langeland hadde enorm suksess med de to første bøkene om Christian von der Hall Wonderboy og Fyrsten. Den tredje boken om Christian har toppet bestselgerlistene siden den kom ut. Nå er Christian toppsjef i Norges ledende eventbyrå. Han nærmer seg 60 og har endelig skjønt at det finnes noe enda viktigere enn penger og makt – og det er kjærlighet. Eller som Christian gjerne kaller det: underholdning.

Henrik H. Langeland forteller om Christians utvikling fra Wonderboy og for eksempel om hvorfor han denne gangen måtte jobbe i eventbransjen.

60 000 skolebegynnere har fått sin bok

Det er nesten 60 000 norske barn som venter i spenning på å begynne på skolen til høsten. De kan fylle vendetiden med Anna Fiskes hjertevarme, informative og morsomme bok Hvordan begynner man på skolen? Boken ufarliggjør den store overgangen det er fra å være barnehagebarn til å begynne i 1. klasse. I podcasten forteller Anna om hvordan hun har utviklet denne boken etter den forrige kritikersuksessen Hvordan lager man en baby? 

Minikonsert med Trygve Skaug

Trygve Skaug skulle egentlig turnert Norge rundt denne våren, med nytt album og to avsluttende, utsolgte konserter i Operaen. Coronaen ødela det, men i stedet kan du får høre en minikonsert med ham i denne podcasten. 

I fjor medvirket Skaug til en milepæl for norsk lyrikk. For første gang siden 1985 lå en diktsamling på toppen av bestselgerlisten for skjønnlitteratur. Det var Trygve Skaugs ungdomsdiktsamling Følg med nå. Årets samling, Ikke slipp, selger like godt. Likevel er det musikeren Trygve Skaug du møter i denne podcasten.

Intervjuer i podcasten er Knut Gørvell som er salgs- og markedsdirektør i Cappelen Damm.