Kepler rett til topps på bestselgerlista

KrimbøkerKepler rett til topps på bestselgerlista
Estimert lesetid 2min

Lars Keplers Kaninjegeren rykket rett inn på førsteplassen på boklista for pocket, og Bukkene Bruse begynner på skolen stanger fortsatt bort Nesbø fra førsteplassen på lista for skjønnlitteratur.

Les mer og kjøp «Kaninjegeren» på cappelendamm.no!Bestselgerlistene for skjønnlitteratur er lystig lesning for Cappelen Damm. I forrige uke hadde forlagene pocket-slipp for sommeren, og dermed har det skjedd store endringer på bestselgerlista for pocket. Lars Kepler går rett inn på førsteplassen med Kaninjegeren, og Karin Fossums Hviskeren tar tredjeplassen. Åsne Seierstad har kilt seg inn mellom de to Cappelen Damm-titlene med suksessboken To søstre. Lucinda Rileys Helenas hemmelighet er dyttet ned fra førsteplassen til fjerdeplass. I tillegg debuterer Vigdis Hjorths enorme suksess-roman Arv og miljø med en sjuende plass.

Bukkene Bruse har stanget bort Nesbø


I forrige uke gikk Bjørn F. Rørvik og Gry Moursunds Bukkene Bruse begynner på skolen til topps på lista for skjønnlitteratur. Også denne uka ligger de på førsteplassen foran Jo Nesbøs Tørst. Den romanen som alle snakker om i øyeblikket er Malin Persson Giolitos Størst av alt. Den handler om en skoleskyting i Stockholm og er blitt betegnet som om «Skam» møter Grisham. Størst av alt ligger på fjerdeplass. I sin 22 uke ligger Lucinda Rileys Skyggesøsteren som nummer seks på lista, og Fredrik Backman, forfatteren av En mann ved navn Ove, debuterer med sin vakre og alvorlige Bjørnstad på 13-plass.

Cappelen Damm dominerer også på e-boklista


Åtte av de 15 titlene på e-boklista er fra Cappelen Damm. Malin Persson Giolitos Størst av alt ligger på tredjeplass, Lucinda Rileys Skyggesøsteren på sjetteplass og Martha H. Kellys store bestselger Syrinpikene ligger på åttendeplassen tett fulgt av Lee Childs Den åttende mann og Debbie Macombers Hjemkomsten. Norges mest leste forfatter Frid Ingulstad ligger på 11. plass med En gammel flamme, bok nummer 86 i Sønnavind-serien. På en delt 13. plass ligger årets kanskje mest kritikerroste oversatte krim – Arne Dahls Utmarker – og Harlan Cobens Vær på vakt.

Les også: