Sultne gutter og Plantebonanza lærer bort sine beste triks

Hobby, mat og fritidHus og hageSultne gutter og Plantebonanza lærer bort sine beste triks

Lørdag 13. november blir det grønt og godt når vi inviterer til Boktips-lørdag med Sultne gutter og forfatterne bak Plantebonanza.

Estimert lesetid 3min
Forfatterne bak På deling og Plantebonanza
(Foto: Gitte Paulsbo / Nora Creatives, Inger Marie Grini)

Elsker du grønne planter, men er usikker på hva du skal gjøre med dem når vinteren kommer? Eller lurer du på hvordan du kan gjøre middagsselskapene dine hakket vassere?

Lørdag 13. november kommer folka bak instagramsuksessene Sultne gutter og Arctic Gardener til Halvbroren Bokkafé for å lære bort sine beste triks, prate, drikke og signere sine nyeste bøker.

Programstart er kl. 13:00. Meld deg på arrangementet på Facebook her!

På deling med Sultne gutter

I høst er Sultne gutter aktuelle med kokeboken På deling, med rundt 70 oppskrifter på mat de lager når de har folk til bords. Mat smaker som kjent best når den deles, men gode måltider dreier seg både om matlaging, og om hvordan du kan skape minneverdige øyeblikk rundt bordet med folk du er glad i. Dette forteller de mer om på Boktips-lørdag.

På deling har allerede fått masse fin omtale, appetitt.no mente for eksempel at det er «Høstens kuleste kokebok». Miriam Folland i NRK skrev: «Sjarmerende og uhøytidelig …  den perfekte guiden til deg som ikke aner hvor du skal begynne for å sette sammen et skikkelig fint middagsbord.»

Sultne gutter består av Magnus Liøkel (f. 1989), jurist i Forsvaret fram til han flyttet til Oslo og begynte som tekstforfatter, og Ole Kristian Samuelsen (f. 1993) som studerte finans før han tok seg jobb i bank. De har på kort tid blitt svært populære på Instagram der de deler enkle oppskrifter og vakre bord. De har egen serie på Matkanalen og digital takeaway-restaurant.

Plantebonanza med Anders Røyneberg

Anders Røyneberg har skrevet bøkene Plantelykke og Plantebonanza, og driver instagrams kanskje grønneste profil med over 83 000 følgere. Anders har innredet hjemmet sitt på Hadeland med 300 grønne planter, og deler sine tanker om hva plantebølgen handler om, hvordan du kan lykkes med å stelle, ivareta og velge hvilke planter som passer til deg.

Erik Schjerven er medforfatter og sidekick på foredraget. Det blir anledning til å stille spørsmål om stell og få deres beste plantetips.

Anders Røyneberg er født på Jæren, oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder.

Erik Schjerven er fra Oppland og utdannet markedsfører. Han er, som Anders, planteelsker og arbeider til daglig som forretningsutvikler i den lokale næringshagen.