Vinn bøker for 1500 kroner – send inn din bokliste!

SkjønnlitteraturVinn bøker for 1500 kroner – send inn din bokliste!

Hver måned deler vi lesernes beste boktips. Send oss dine, og vær med i trekningen av en flott bokpakke.

Estimert lesetid 1min
Bøker i stabel
Har du en favorittforfatter, en sjanger du elsker eller kanskje et tema som opptar deg? Send inn din bokliste med anbefalinger og vært med i trekningen av en herlig bokpakke. (Foto: Syd Wachs/Unsplash)

Vi elsker bøker, og vi elsker å tipse om dem. På Boktips deler vi boklister med alt fra de beste nye romanene og forfatternes favoritter, til bøker om aktuelle temaer. Nå vil vi ha dine boklister! Elsker du naturbøker? Samtidig skjønnlitteratur? Feministiske bøker? Send oss din beste bokliste og delta i vår månedlige boklistekonkurranse. Kanskje blir det snart din tur til å vinne bøker for 1500 kroner.

Vinn bøker! Slik deltar du

Velg ut mellom fem og ti bøker du anbefaler. Gi boklisten din et navn, for eksempel «Sci-Fi-listen» eller «Mine favorittbøker». Send inn boklisten, samt en kort begrunnelse for hvorfor du har valgt bøkene, til boktips@cappelendamm.no.

Hver måned velger vi ut en vinner som får publisert sin bokliste på Boktips.no. Vinneren mottar en rabattkode som kan brukes til å kjøpe bøker for 1500 kroner. Du kan ikke bruke rabattkoden på bøker utgitt i 2018 og 2019, fordi de er regulert av fastprisavtalen.

Lykke til!