Verdenslansering av Lucinda Rileys nye roman i Norge

SkjønnlitteraturUnderholdningsromanerVerdenslansering av Lucinda Rileys nye roman i Norge

4. august er det verdenslansering av Lucinda Rileys nye roman «Kjærlighetsbrevet». Norge er det første landet den kommer ut i.

Estimert lesetid 3min

Fredag 4. august er det verdenslansering av Lucinda Rileys nye roman Kjærlighetsbrevet. Norge et av Rileys favorittland, og denne gangen kommer hennes nye roman først ut i Norge.

Lucinda Riley har enorm suksess med sine underholdningsromaner, og med serien om De syv søstre har det tatt helt av. Helt siden januar 2016 har en av hennes romaner ligget sammenhengende på bestselgerlisten. Denne uka har hennes nye roman, Kjærlighetsbrevet, verdenslansering bare i Norge. Senere i høst kommer den ut i Tyskland der hun også pleier å rase rett til toppen av listen.

Snart 800.000 bøker solgt i Norge

Kjøp «Skyggesøsteren» på cappelendamm.no

Nå er også bok nummer tre i serien om De syv søstre, Skyggesøsteren, ute i pocketutgave. Så også denne høsten vil bli preget av Lucinda Riley. Hun har med sine storslåtte underholdningsbøker blitt en av de mestselgende forfatterne her i landet. Totalt nærmer nå salget av hennes romaner seg 800.000 eksemplarer her i Norge. Lucinda Riley er født irsk, og hun bor i England og Frankrike sammen med familien sin. Før hun ble forfatter, jobbet hun som skuespiller.

Den «norske» Lucinda Riley-romanen


Allerede med sin første roman på norsk, Orkideens hemmelighet, som kom ut i 2011, fikk hun en stor tilhengerskare. Og den økte på med Jenta på klippen, Lavendelhagen og Midnattsrosen. Lucinda Riley elsker sine norske lesere. Hvert år har hun besøkt norske byer. I den andre boken i serien om de syv søstre, Stormens søster, la hun sågar handlingen til Bergen og Oslo.

Kjærlighetsbrevet


Kjærlighetsbrevet (oversatt av Benedicta Windt-Val) er en typisk Riley-roman med lidenskap, drama og romantikk. Kanskje vil denne boken nå ut til enda flere lesere for denne gangen er det også flere spenningselementer i historien. Det er nesten så man kan si at «Lucinda goes crime». Handlingen foregår som i de fleste av hennes romaner over to tidsplan. I nåtid sørger England over den folkekjære skuespilleren Sir James Harris’ død. Den unge journalisten Joanna Haslam skal dekke begravelsen for avisen sin, men i kirken må hun hjelpe en gammel dame som får et illebefinnende. Litt senere mottar hun noen dokumenter fra den gamle damen, deriblant et gammelt kjærlighetsbrev som er fullt av merkelige hentydninger.

LES OGSÅ: Lucinda Riley om familiebånd, morskjærlighet og tilgivelse

Men hvem er de to elskende og hvilke omstendigheter førte dem sammen? Joannas nysgjerrighet er vekket og hun begynner å grave i saken. Dette skal vise seg å bli svært farlig, ikke bare for henne selv. Samtidig skjer det noe som får hennes eget hjerte til å banke fortere.

Kjøp «Kjærlighetsbrevet» på cappelendamm.no

Marcus Harris, barnebarnet til James Harris, er nemlig like sjarmerende som han er mystisk… Samme dag som den kjente skuespilleren avgikk ved døden, forsvant også de berømte ravnene som har våket over Tower of London og den engelske kongefamilien i hundrevis av år. Legenden sier at dette er et varsel om monarkiets undergang.

Liker du lidenskap, romantikk og spenning, er Kjærlighetsbrevet et det opplagte valget!

LES OGSÅ:
Ukas dikt: Det er den draumen av Olav H. Hauge

Ukas dikt: Jeg hadde tenkt av Rudolf Nilsen

Vigdis Hjorth – en av våre største forfattere