Midsnattsrosen er boken for alle som elsker engelsk aristokrati, lidenskap og drama

SkjønnlitteraturUnderholdningsromanerMidsnattsrosen er boken for alle som elsker engelsk aristokrati, lidenskap og drama

Savner du Downton? Midnattsrosen er god medisin for alle som elsker engelsk aristokrati, lidenskap og drama. Nå finner du den der du handler til daglig.

Estimert lesetid 2min

Downton Abbey i bokform


Elleve år gamle Anahita, som kommer fra en fornem, men fattig indisk familie, innleder et livslangt vennskap med den egenrådige og bortskjemte prinsessen Indira. Anahita blir med Indira til England som hennes ledsagerske like før første verdenskrig bryter ut. I England møter hun Donald Astbury, arvingen til det avsidesliggende godset Astbury, og hans utspekulerte mor.

Åtti år senere møter vi den unge og ettertraktede amerikanske skuespillerinnen Rebecca Bradley. Verden ligger for hennes føtter, men når forholdet til kjæresten tar en uventet vending, er hun lettet over at den nyeste rollen fører henne bort fra rampelyset og til det øde Dartmoor i England.

Se etter Midnattsrosen i bladhylla neste gang du er på butikken. i salg til 19. mai 2018 – kun kr. 129,90!

«Få skriver underholdningsromaner som irske Lucinda Riley, med mektige panoramaer og store dramaer.» Guri Hjeltnes, VG
«En fantastisk historie.» Familien

«Midnattsrosen er en bok som kryper inn under huden, og som følger deg lenge etter at siste side er lest.» Brabok.no


Lucinda Rileys romaner har solgt over tre millioner eksemplarer og er oversatt til 30 språk!

Lucinda Riley


Lucinda Riley ble født i Irland, og etter en tidlig karriere som skuespiller, skrev hun sin første bok 24 år gammel. Bøkene hennes er siden oversatt til over tretti språk, og har solgt tretten millioner eksemplarer på verdensbasis. Hun har vært på bestselgerlistene til både New York Times og Sunday Times.

Lucinda Riley skriver nå på serien De syv søstre, som forteller historien om de adopterte søstrene og er løselig basert på mytologien rundt stjernehopen med samme navn. De første fire bøkene, De syv søstre, Stormens søsterSkyggesøsteren og Perlesøsteren har alle vært på toppen av europeiske bestselgerlister, og rettighetene til å lage TV-serie er solgt til et produksjonsselskap i Hollywood.