Rekordstart på salget av Lucinda Rileys Månesøsteren

SkjønnlitteraturUnderholdningsromanerRekordstart på salget av Lucinda Rileys Månesøsteren
Estimert lesetid 2minI dag har Lucinda Rileys Månesøsteren føket rett til topps på Bokhandlerforeningens bestselgerliste for skjønnlitteratur og E-bøker. Den selger i eventyrlig fart, og vil slå rekordene fra fjorårets salg av Perlesøsteren.

Tre år sammenhengende på bestselgerlistene


Denne måneden kan vi feire at minst én av Lucinda Rileys bøker har ligget på bestselgerlistene i tre år. Det betyr at det nå i 156 uker har vært en Riley-roman enten på topp 15-listen for innbundet eller på pocket-listen på Bokhandlerforeningens bestselgerliste.

Rekordbesøk


I går var Lucinda Riley i Cappelen Damm-huset for å snakke om Månesøsteren. Også publikumstilstrømningen og interessen for arrangementet skulle vise seg å slå alle rekorder. Over 600 personer ble det etter hvert ordnet plass til.

Lucinda Riley i Oslo
Lucinda Riley i samtale med Cappelen Damms Knut Gørvell på gårsdagens arrangement.
Lucinda Riley Månesøsteren
Publikumstilstrømningen til arrangementet var enorm. Køen strakte seg så å si rundt kvartalet.I tillegg til storsalen og bokkafeen ble flere møterom tatt i bruk, slik at alle kunne følge samtalen på scenen enten fra storsalen eller på skjerm. Intervjuet ble streamet live, og ble også sett av mange rundt om i landet. Etter programmet på scenen var det lange signeringskøer.

Lazarus og Byens spor. Maj


For Cappelen Damm er det også gledelig at Lars Keplers Lazarus ligger på 3. plass på Bokhandlerforeningens bestselgerliste for skjønnlitteratur, og at Byens spor. Maj ligger på 6. plass. Og nå kommer det en rekke strålende krimromaner, så bokåret er godt i gang.