Lucinda Rileys Perlesøsteren selger i rekordfart

SkjønnlitteraturUnderholdningsromanerLucinda Rileys <em>Perlesøsteren</em> selger i rekordfart
Estimert lesetid 3min

Perlesøsteren av Lucinda Riley føk i dag rett inn på toppen av Bokhandlerforeningens bestselgerliste for skjønnlitteratur og for e-bøker. I tillegg klatret Rileys forrige bok i romansyklusen Skyggesøsteren til 3. plass på pocketlisten. Allerede i neste uke ligger det an til at hennes siste pocketutgivelse Kjærlighetsbrevet rykker inn på pocketlisten.

Over 1 million solgte bøker i Norge

Lucinda Riley
I to år har nå minst en av Lucinda Rileys romaner ligget sammenhengende på bestselgerlistene.

Lucinda Riley er blitt en av de mest leste forfatterne i Norge. Den første boken hennes Orkideens hemmelighet kom ut for snart sju år siden, og bøkene hennes totalt har nå solgt  over 1 million bøker her i landet.

De syv søstre

Leserskaren her i Norge har økt hvert år, og den har virkelig tatt av med romansyklusen De syv søstre. Den forteller historien om syv adopterte søstre og er løselig basert på mytologien rundt stjernehopen med samme navn. De tre første bøkene i serien, De syv søstre, Stormens søster og Skyggesøsteren, har vært på toppen av europeiske bestselgerlister, og rettighetene til å lage tv-serie er solgt til et produksjonsselskap i Hollywood.

Søking i AustralaiaPerlesøsteren er altså roman nummer fire i romansyklusen De syv søstre. CeCe har alltid følt at hun ikke passer inn. Etter at søstrenes far – den mystiske Pa Salt – er død, og søsteren Star har funnet den store kjærligheten, kjenner hun seg ekstra ensom. Hun slutter på kunstutdanningen for å finne sitt biologiske opphav. Det eneste sporet hun har er et gammelt fotografi og navnet på en kvinnelig pioner som bodde i Australia for over hundre år siden.

Skotsk prestedatter


Hundre år tidligere får Kitty McBride, en prestedatter fra Edinburgh, muligheten til å reise til Australia som ledsagerske. Her møter hun sin skjebne i form av tvillingbrødrene Drummond og Andrew – den ene vilter og ustyrlig, den andre ambisiøs arving til en formue basert på perlefiske.

Aboriginkulturen

Når CeCe kommer til Australia, er det noe dypt inne i henne som påvirkes av energien i området og den gamle aboriginkulturen. Kreativiteten våkner og med hjelp fra de hun møter på reisen, begynner hun å tro at dette enorme kontinentet kan tilby henne noe hun ikke trodde var mulig: en følelse av å høre til.

Er du glad i bøker med drama, lidenskap og underholdning, er Lucinda Rileys romaner tingen for deg!