Lucinda Rileys Perlesøsteren nå i pocket

SkjønnlitteraturUnderholdningsromanerLucinda Rileys Perlesøsteren nå i pocket
Estimert lesetid 3min

I snart to år har det ikke vært en eneste uke uten at én av Lucinda Rileys bøker har ligget på bestselgerlistene. Riley er blitt en av de mest leste forfatterne i Norge, og har nå solgt over 1,2 millioner bøker her til lands.

Perlesøsteren var den romanen som solgte tredje mest denne våren, og den har solgt nesten dobbelt så mye som de tidligere Riley-bøkene. Nå kommer den allerede i pocketutgave fordi det kun er fem måneder til neste bok ut i romansyklusen De syv søstre.

I snart to år har det ikke vært en eneste uke uten at én av Lucinda Rileys bøker har ligget på bestselgerlistene.

De syv søstre


Lucinda Rileys leserskare her i Norge har økt hvert år, og den har virkelig tatt av med romansyklusen De syv søstre. Den forteller historien om syv adopterte søstre og er løselig basert på mytologien rundt stjernehopen med samme navn. De tre første bøkene i serien, De syv søstre, Stormens søster og Skyggesøsteren, har vært på toppen av europeiske bestselgerlister, og rettighetene til å lage tv-serie er solgt til et produksjonsselskap i Hollywood.

På søking i Australia


I bok nummer fire, Perlesøsteren er turen kommet til den fjerde søsteren, CeCe. Hun har alltid følt at hun ikke passer inn. Etter at søsteren Star fant den store kjærligheten, kjenner hun seg ekstra ensom. Hun slutter på kunstutdanningen for å finne sitt biologiske opphav. Det eneste sporet hun har er et gammelt fotografi og navnet på en kvinnelig pionér som bodde i Australia for over hundre år siden.

Kjærlighet med tvillinger


Hundre år tidligere får Kitty McBride, en prestedatter fra Edinburgh, muligheten til å reise til Australia som ledsagerske. Her møter hun sin skjebne i form av tvillingbrødrene Drummond og Andrew – den ene vilter og ustyrlig, den andre ambisiøs arving til en formue basert på perlefiske.

Når CeCe kommer til Australia, er det noe dypt inne i henne som påvirkes av energien i området og den gamle aboriginkulturen. Kreativiteten våkner, og med hjelp fra dem hun møter på reisen, begynner hun å tro at dette enorme kontinentet kan tilby henne noe hun ikke trodde var mulig: en følelse av å høre til.

Lucinda Riley


Lucinda Riley er født i Irland. Etter en tidlig karriere som skuespiller skrev hun sin første bok da hun var 24 år gammel. Hun bor sammen med mann og fire barn i North Norfolk i England og West Cork i Irland.