«Dette er Downton Abbey i bokform»

Skjønnlitteratur«Dette er Downton Abbey i bokform»

Salgs- og markedsdirektør i Cappelen Damm, Knut Gørvell, anbefaler «Perlesøsteren» av Lucinda Riley. Han beskriver boken som Downton Abby i bokform – med masse drama, lidenskap og romantikk.

Estimert lesetid 1minVi møter CeCe som har alltid har følt at hun ikke passer inn. Etter at søstrenes far – den mystiske Pa Salt – er død kjenner hun seg ekstra ensom.

Hun slutter på kunstutdanningen for å finne sitt biologiske opphav. Det eneste sporet hun har er et gammelt fotografi og navnet på en kvinnelig pioner som bodde i Australia for over hundre år siden.

Når CeCe kommer til Australia, blir hun dypt påvirket av energien i området og den gamle aboriginkulturen. Kreativiteten våkner og med hjelp fra de hun møter på reisen, begynner hun å tro at dette enorme kontinentet kan tilby henne noe hun ikke trodde var mulig: en følelse av å høre til.

«Perlesøsteren» er bok nummer fire i den fascinerende og spennende serien «De syv søstre». Tidligere bøker i serien er «De syv søstre», «Stormens søster» og «Skyggesøsteren»