Les første kapittel av Dan Browns Opprinnelse

Amerikansk krimAmerikansk krimLes første kapittel av Dan Browns Opprinnelse
Estimert lesetid 3min

Nå kan du lese første kapittel i Dan Browns nye roman Opprinnelse og også få en personlig hilsen fra Dan Brown selv.

Dan Brown er kjent som mesteren av kodekrim. Hans romaner som eksempelvis Da Vinci-koden og Engler & demoner er solgt i over 200 millioner eksemplarer verden over. 3. oktober er det verdenslansering av hans nye roman Opprinnelse (Oversatt av Kjell Jørgen Holbye).

PERSONLIG HILSEN OG FÅ FØRSTE KAPITTEL AV OPPRINNELSE

Dan Brown ønsker deg personlig (i alle fall digitalt) inn i sin verden.

Nå kan du lese første kapittel og få en personlig, digital hilsen fra Dan Brown.  Det er en fiffig og morsom sak der du kommer fram til Dan Brown og hans digitale assistent som både snakker og skriver direkte til deg. Prøv her.

MESTEREN AV KODEKRIM

Opprinnelse Dan Brown
Kjøp Opprinnelse på cappelendamm.no.

I Opprinnelse den møter vi igjen Robert Langdon, professoren i symbologi og religiøs ikonologi ved Harvard. Han ankommer det hypermoderne Guggenheim-museet i Bilbao. En av hans tidligere studenter, den 40 år gamle multimilliardæren, futuristen og genierklærte it-gründeren Edmond Kirsch, skal presentere en revolusjonerende oppdagelse – en oppdagelse som vil besvare to av menneskehetens mest grunnleggende spørsmål. Etter hvert som den fascinerende presentasjonen skrider fram, forstår Langdon at den er langt mer kontroversiell enn noen kunne forestille seg. Men plutselig kollapser den nøye planlagte kvelden i kaos, og Kirsch’ oppdagelse er i ferd med å gå tapt for alltid.

Sammen med museumsdirektøren Ambra Vidal, som har jobbet nært med Kirsch om arrangementet, er Langdon tvunget til å forlate Bilbao. De flykter til Barcelona på en halsbrekkende jakt etter et kryptert passord som vil avdekke Kirsch’ hemmelighet. Langdon og Vidal må navigere gjennom skjult historie, ekstrem religion, moderne kunst og gåtefulle symboler for å finne nøkkelen som til slutt stiller dem ansikt til ansikt med Kirsch’ sjokkerende oppdagelse – og sannheten som lenge har unnsluppet oss.

Han ankommer det hypermoderne Guggenheim-museet i Bilbao. Langdon og museumsdirektøren Vidal må navigere gjennom skjult historie, ekstrem religion, moderne kunst og gåtefulle symboler. Det blir igjen en åndeløst spennende jakt i kamp med klokka.

MESTERMØTE PÅ SENTRUM SCENE 31. OKTOBER

SENTRUM SCENE 31. OKTOBER. Det er første gang at Dan Brown og Ken Follett står på samme scene når de møtes i Oslo.

Den 31. oktober skjer høstens mestermøte på Sentrum scene. Da kommer både Ken Follett og Dan Brown. Det er første gang de møtes på en scene, så dette er nesten som om Beatles og Stones skulle innta samme scene. Billettsalget er i full gang. Det ligger ute på Rockefeller.no og Billettservice.no. Billettpriser: 250,- kr (+ billettavgift) og 200,- kr (+ billettavgift) for studenter og medlemmer i Tanum bokklubber.

LES OGSÅ:

Terningkast 6 til Roy Jacobsens Rigels øyne

Nytt storslått episk drama av Ken Follett

Braksuksess for Le Carré