Ny bok med våre kjæreste barnesanger

Barn 0-2 årUkategorisertNy bok med våre kjæreste barnesanger

SYNG er en vakkert illustrert sangbok med kjente og kjære barnesanger basert på appen med samme navn, men boken har enda flere sanger.

Estimert lesetid 3min
SYNG inneholder kjente og kjære barnesanger, som har blitt udødelige klassikere. De er en del av vår kulturarv og gir barna våre et felles fundament både for språkutvikling og som utgangspunkt for lek. Boken er en del av et SYNG-univers, der også en populær app med sanger og klikkbare illustrasjonene inngår.

Et helt sangunivers som startet med en app-suksess!

SYNG-universet gir deg de kjente og kjære barnesangene i ny frisk innpakning,  skapt for å inspirere til sangglede hos nye generasjoner av foreldre og barn. Det startet i 2017 med en app, som raskt ble en bestselger. 15.000 nedlastninger på mindre enn fem måneder sendte SYNG rett til topps i Appstore! Pr. i dag ligger snittet på over 25 000! Og nå kommer boken med de samme sangene og enda noen til. Bok og app kan gjerne brukes sammen. I appen får man hjelp med melodiene av Maria Haukaas Mittets vakre stemme, og dermed noen å synge sammen med.

Lå  på topp i nesten hele fellesferien i fjor

SYNG-appen lå på førsteplass i alle kategorier på norske Appstore i nesten hele fellesferien i fjor. – Vi lå på toppen og knivet med størrelser som Minecraft om førsteplassen i hele juli, en suksess vi ikke hadde turt å drømme om, sier skaperen av SYNG-appen, Janicke Paus Hellebust, som sammen med Storm Films har videreutviklet appen, som er spesielt tilpasset aldersgruppen 0-3 år. – Småbarn i dag er veldig kyndige på mobil og ipad, så det var på tide at de fikk et godt produkt som er utviklet i Norge. Man kan mene hva man vil om å gi mobiler og nettbrett til småbarn, men noe skjermtid blir det på de fleste små uansett. Da er det
viktig at man har noe bedre enn YouTube å tilby. Med boken kan man variere mellom skjermtid og papirbok, eller bruke begge deler sammen.

«Ro, ro til fiskeskjær, hvor mange fisker får vi der?» er selvsagt med i SYNG-boken. Ill.: Bjørn R. Lie

Kvalitetssikret av pedagoger

SYNG-universet er kvalitetssikret i samarbeid med pedagoger, og testet på barnehagebarn for å skape den best mulige barnesangappen og sangboken for de aller minste. Universet i app og bok er tegnet av den prisvinnende illustratøren Bjørn Rune Lie. Han tar barna med inn i en eventyrskog full av morsomme, fargerike planter og vennlige, syngende dyr! I appen møter man karakterer fra åtte kjente og kjære barnesanger. Man kan trykke på dyrene og synge med, enten det er på bjørnen som sover eller det er på selveste Mikkel rev. I boken er repertoaret utvidet til hele 23 illustrerte sanger.


En del av vår kulturarv

De kjente kjære barnesangene som er med i boken, er udødelige klassikere som går igjen i generasjon etter generasjon. De er en del av vår kulturarv og gir barna våre et felles fundament for språkutvikling og som utgangspunkt for lek. Forskning viser at barn med samme musikkrepertoar/musikkreferanser kommer lettere i lek sammen. Med SYNG-universet har de gamle barnesangene fått en ny og frisk innpakning, til glede for nye generasjoner foreldre og barn.

Klikk deg inn på SYNG-appen her!