«Fly, sommerfugl»: Oppløftende og humoristisk om å ha mot til å ta egne valg

SkjønnlitteraturUnderholdningsromaner«Fly, sommerfugl»: Oppløftende og humoristisk om å ha mot til å ta egne valg

Norske Annicken R. Day er næringslivslederen som havnet på Amazons bestselgerliste med sin debutroman. Nå er «Fly, sommerfugl» – som inneholder både livs- og businessfilosofi, humor og kjærlighet – endelig ute på norsk!

Estimert lesetid 2min
I «Fly, sommerfugl» møter vi Maya Williams, en ambisiøs businesskvinne bosatt i New York, på full fart opp karrierestigen omkranset av sexistiske, mannlige ledere. På en jobbreise til den hawaiiske øya Kaua’i blir hun nødt til å ta et valg som kan sette alt på spill. (Foto: Åsmund Holien Mo)

Annicken R. Day fikk idéen til underholdningsromanen Fly, sommerfugl da hun kom til øya Kaua’i på Hawaii for første gang. Etter mange år som næringslivsleder i Norge og USA, blant annet som direktør for bedriftskultur i Tandberg og Cisco, gjorde reisen, kombinert med andre hendelser, at hun kjente et intenst behov for forandring. I dag er hun gründer og leder av selskapet Corporate Spring, i tillegg til å være forfatter.

En inspirerende bok om personlig og profesjonell forandring, og om hvor viktig det er å ha ekte glede i livet – også innenfor business.

Thomas Erikson, bestselgende forfatter av «Omgitt av idioter»

Day skrev først Fly, sommerfugl på engelsk og utgav den på et amerikansk forlag. I nærmere 20 år hadde hun jobbet internasjonalt, og engelsk hadde vært både arbeids- og lesespråket hennes. Fly, sommerfugl havnet høsten 2019 på Amazons bestselgerliste, og snart fikk også Norge øynene opp for boka.

Kjøp Fly, sommerfugl som e-bok her

Livet og jobben i et nytt lys

I Fly, sommerfugl møter vi Maya Williams, en ambisiøs og hardtarbeidende businesskvinne bosatt i New York, på full fart opp karrierestigen omkranset av mannssjåvinistiske ledere. Da hun blir sendt til øya Kaua’i på Hawaii for å holde et innlegg på en konferanse, blir hun nødt til å ta et valg som kan sette hele karrieren på spill.

På Kaua’i opplever Maya det chille øylivet for første gang, og når hun møter mennesker som har åpnet øynene for forskjellige måter å tenke på, begynner hun å se livet, jobben, kjærligheten og seg selv i et helt nytt lys.

Men Maya må hjem igjen til New York og forretningslivet. Klarer hun å leve etter sine nye filosofier og kunnskaper og fremdeles gjøre suksess? Og vil hennes personlige og profesjonelle forvandling gi henne lykken og friheten hun drømmer om?

En viktig roman som favner både ledelse, selvutvikling og herlig underholdning med spenning og romantikk. Boken traff meg midt i hjertet

Hilde Midthjell, næringslivsleder og investor