Showtime!-lansering: Pia Tjelta og Trond Espen Seim som Tessa og Christian von der Hall

SkjønnlitteraturRomanerShowtime!-lansering: Pia Tjelta og Trond Espen Seim som Tessa og Christian von der Hall

Christian «Wonderboy» von der Hall er tilbake for tredje og siste gang. I «Showtime!» nærmer Christian seg 60 og innser at det er nå eller aldri. Følg den stjernespekkede lanseringen i dette innlegget.

Estimert lesetid 2min

Wonderboy møtte vi Christian som 34-åring, besatt av drømmen om å bli rik. I Fyrsten var han blitt 47 og hadde erfart at én ting betyr mer enn penger, nemlig makt. Wonderboy og Fyrsten solgte til sammen over 150 000 bøker. Nå nærmer vår helt seg 60, og aner at det finnes noe som er enda viktigere.

I videoen over ser du opptak av lanseringen, der Pia Tjelta, Trond Espen Seim og Christian Skolmen spiller ut bokas første kapittel, og Henrik Langeland intervjues på scenen.

Bestill boka her!

Tro, håp og underholdning

Christian «Wonderboy» von der Hall er i Showtime! toppsjef i Norges ledende eventbyrå. Han nærmer seg 60 og har endelig skjønt at det finnes noe enda viktigere enn penger og makt – og det er kjærlighet. Eller som Christian gjerne kaller det: underholdning. Slå deg løs og la festen begynne, et samfunnsshow skapt av gründere, partyfiksere, eiendomsmilliardærer og en og annen post-#metoo-skandale.

Om Henrik Langeland

Henrik H. Langeland (f. 1972 i Oslo) fikk sitt gjennombrudd som forfatter med romanen Wonderboy i 2003. Fire år senere kom Francis Meyers lidenskap, lagt til Universitetet i Oslo der han selv har tatt doktorgraden med en avhandling om Marcel Proust. I 2010 utga han Verdensmestrene, første bind i en romansyklus om fire oslofamilier på åtti- og nittitallet. Andre bind, Hauk og due, utkom i 2012. Han har også skrevet flere sakprosabøker, blant annet Fortellekunst.