Bokbadet med toppet lag

Det originale Bokbadet har vært arrangert på Rockefeller siden 1991. Bokklubben Nye Bøker og Rockefeller har vært de ansvarlige i 27 år. I mange år ble også Bokbadet vist på NRK.

Nå er Bokbadet tilbake i sin originale form med dybdeintervjuer og musikalske gjester. Den 18. oktober blir det intervjuer med Lars Saabye Christensen og Vigdis Hjorth. Forfatterne blir intervjuet av «dronningen av den gode samtale», bademester Anne Grosvold. Så vil Else Kåss Furuseth fortelle om sin nye bok Else går til psykolog. Oppe i alt dette får vi et lite musikalske innslag av poptrioen NO.4.

Lars Saabye Christensen – «fabelaktig bra!»


Lars Saabye Christensens Byens spor. Maj fikk en helt utrolig mottakelse i forrige uke, da den ble lansert. Den har til nå fått fire seksere og to femmere på terningene av anmelderne. Sindre Hovdenakk oppsummerte boken slik i sin sekser-anmeldelse i VG: «Fabelaktig bra!».

Vigdis Hjorth tilbake med ny skarp roman

Vigdis Hjorth
Kjøp Lærerinnens sang på Cappelendamm,no.

Etter suksessen med Arv og miljø har det lenge vært store forventninger til Vigdis Hjorths nye roman. Den 14. september lanseres Lærerinnens sang. Den handler om det å bli ufrivillig eksponert i et offentlig søkelys. Hva skjer når man får se seg selv med en annens nådeløse blikk?

Else går til psykolog

Else Kåss Furuseth har hatt enorm suksess på Nationaltheatret med de selvbiografiske forestillingene «Kondolerer» og «Gratulerer». Nå kommer boken Else går til psykolog. Den består av ett år med samtaler mellom den nevrotiske Else og hennes psykolog. Det er en bok som åpner døren til terapirommet, et rom heftet med mange myter og feiloppfatninger, og som med vidd og en god porsjon alvor reiser et spørsmål som er like personlig som det er allmennmenneskelig: Hva bør vi bør vi snakke om, og hva er det lurest å la ligge?

NO.4 – fra hovedscenen på Øyafestivalen til Bokbadet


Bokbadets musikalske gjester den 18. oktober er NO.4. De er en populær poptrio fra Oslo. Sist de spilte her i byen var det på hovedscenen på Øyafestivalen. De har til nå sluppet to album: «Henda i været» og «Hva nå».

Fredag 31. august åpner billettsalget. Kjøp billetter her!